3 вида поли и как да ги носите през този сезон

3 вида поли и как да ги носите през този сезон

Зимата наближава, но това не означава, че ще захвърлим любимите си поли и ще ги забравим до пролетта. Харесва ни да се обличаме елегантно и това няма да се промени и през студения сезон. Носенето на поли и рокли ни е слабост и смятаме, че всяка дама трябва да знае някои прости правила при обличането на подобни дрехи през зимата.

Днес ще ви покажем 3 вида поли, които са задължителни в гардероба ни за есента и зимата. Но преди това нека обърнем внимание на някои насоки при обличането на този тип дрехи по време на хладните сезони Както добре знаем, през зимата комфортът и топлината на облеклото са от решаващо значение.

  • Избирайте поли от плътни материи. Докато през есента си позволяваме да носим дори сатенени поли, то през зимата идва времето да заложим на по-дебелите материали.
  • Заложете на плътен чорапогащник или клин. През студените дни навън винаги избираме плътен чорапогащник в черен или телесен цвят. Обозначението е 100 DEN, което означава, че моделът ще ви осигури защита от студа навън.
  • Уверете се, че съчетавате полата с правилните обувки. Някои поли си подхождат с ботуши, докато други биха ви допаднали повече в комбинация с боти. По-долу ще ви дадем няколко предложения за съчетание, които ще ви помогнат в избора.

И така, кои са полите, на които залагаме през студения сезон и как да ги носим:

Плетена пола

Огромен хит, на който си признаваме, че не успяхме да устоим. Любими са ни плетените поли с дължина малко под коляното и с цепка от едната страна.

3 вида поли и как да ги носите през този сезон

С какво да съчетаем: Обикновено тези поли си подхождат с ботуши до коляното на висок ток. Но, ако изпитвате неудобство от носенето на високи обувки всекидневно можете да заложите и на чизми с по-нисък, дебел ток. Що се отнася до горнище, можете да заложите на широк пуловер тип поло, който създава обем г горната част на тялото и изглежда убийствено в съчетание с този тип пола.

Кожена пола

Дали ще е къса и с цепка или до коляното с копчета и различни други мотиви, то кожените поли са доверен спътник, особено през есенно-зимния сезон.

3 вида поли и как да ги носите през този сезон

С какво да съчетаем: Любима комбинация ни е тази с блуза по тялото тип поло, но широкият пуловер е подходящ и в този случай. Интересен детайл би било сакото над блузата, което задължително трябва да е в открояващ се нюанс. Препоръчваме кожените поли да бъдат носени с боти с дължина над глезена.

Карирана пола

Тази класика е наш фаворит и изобщо не го крием. Ако можехме, щяхме да носим подобни поли всекидневно. Дали ще изберете тясна пола по тялото или пък широка и разкроена, то този сезон карето продължава да бъде хит.

3 вида поли и как да ги носите през този сезон

С какво да съчетаем: За дамите, които предпочитат дългия вариант, препоръчваме чизми на ток и близа поло с широки ръкави. Ние лично бихме избрали черен чорапогащник, боти и вталена блуза с яка.

А вие носите ли поли през зимата и коя е любимата ви комбинация?

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay