5 палта, които трябва да имате този сезон

5 палта, които трябва да имате този сезон

Времето за уютни и топли дрехи е вече тук! Сега е моментът да се сдобиете с най-красивите и ефектни модели палта за предстоящите студени дни. Приготвили сме ви пет типа палта, които са максимално мултифункционални, имат страхотна кройка и десен, имат лесно комбинативни цветове с всичките ви дрехи и ще добавят дозата елегантност в тоалета ви, от която всяка дама има нужда. Кой казва, че не можете да изглеждате изискано, ако сте подходящо облечени за зимата? Разгледайте предложенията ни и се осмелете да опитате:

5 палта, които трябва да имате този сезон

Кашмирни палта в телесни цветове

Няма по-голяма класика в платовете подходящи за палто от кашмира, за това и много дизайнери се спират именно на него. Когато го предпочетете в телесната цветова гама и в права класическа кройка по тялото ви, по възможност със закопчаване с колан в талията, вие вече сте се сдобили с една дреха, която винаги ще бъде актуална и ще се превърне в най-добрият ви помощник в пътят към безупречната визия дори и в студените дни.

5 палта, които трябва да имате този сезон

Палта с линеарни десени

Този тип плата са идеални за дамите, които искат да изглеждат по-вталени. Оптично разделят тялото и го правят   по-малко. При тях е добре да се спрете на по-свободна кройка, по възможност дори един номер над вашия. Оувърсайз палтата, или дрехите с едни или два номера над собствения ви размер, са особено подходящи при връхните дрехи през този сезон.

5 палта, които трябва да имате този сезон

Класическо палто с ревер и дължина под коляното

Този тип палта е най-подходящ за по-високите дами или за тези, които обичат да носят висок ток в ежедневието си. Дължината подчертава предимствата на тялото ви, а ако желаете да издължите оптично краката си още най-добре търсете палто с колан на талията или вталяване на кройката. Изберете палто в топъл есенен цвят като кафяво, жълто, оранжево или керемидено червено.

5 палта, които трябва да имате този сезон

Палто от вълна с детайли от еко кожа

Това палто ще ви осигури необходимия комфорт през студените дни. Съветваме ви да заложите на еко кожа, в подходящ за вас цвят. Можете да се спрете на цветна кожа, ако търсите акцент в облеклото си или на по-неутрална цветова гама, за да комбинирате палтото с повечето си дрехи и според повече поводи.

5 палта, които трябва да имате този сезон

Линеарни дизайни и вмъкнати детайли

През последните сезони тези палта се задържат трайно на модния подиум. Заложете на палто в един цвят, например черен, а детайлите като джобове и вмъкнати парчета в кройката в различен контраствен цвят. Когато гамата е преливаща или много близка се получава много приятна и интересна комбинация.

5 палта, които трябва да имате този сезон

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay