5 полезни съвета за изгодно пазаруване онлайн

5 полезни съвета за изгодно пазаруване онлайн

Изгодното пазаруване е приоритет за всеки. В днешно време онлайн търговците предлагат куп възможности за отстъпки, които само чакат да се възползваме. Днес ще ви дадем няколко не чак толкова очевидни съвета, които ще ви помогнат да пазарувате по-изгодно в мрежата, така че да облекчите семейния бюджет.

Отваряне на уебсайтове в режим инкогнито

Този метод работи при търсене на самолетни билети. Понякога услугите разпознават, че потребителят вече е гледал билети за една и съща дата няколко пъти, затова му показват по-скъпи опции. Ако отворите търсенето в режим инкогнито, системата може да покаже по-евтини опции. Понякога този лайфхак работи и с големи онлайн магазини.

Не бързайте да платите

Понякога онлайн магазините предлагат отстъпка, ако напълним количката, но не сме платили все още. Ако сте регистрирани в сайта, проверете пощата си. Може би там ще се появи писмо, в което магазинът ще предложи промоционален код за покупката.

Сравнете цените на уебсайта и приложението

Цената на стоките на уебсайта и в приложението може да се различава. Магазините често пускат промоции в апликациите, затова винаги си струва да проверявате продуктите на различни платформи.

Използвайте промо кодове

Преди да платите, въведете името на магазина и думата "промо код" в търсачката. С помощта на този лайфхак почти винаги можете да намерите поне един талон, който ще ви помогне да спестите пари от поръчка или да направите доставката безплатна.

Използвайте програми за лоялност

Този лайфхак важи за закупуване на хранителни стоки. В приложенията на магазините от големите търговски вериги можете да използвате специални отстъпки за определени продукти или цели категории от стоки. В рамките на седмица или месец можете да ги закупите с определен процент отстъпка.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay