9 съвета за обличане, които могат да ви преобразят напълно

9 съвета за обличане, които могат да ви преобразят напълно

Хората, които се обличат като шефовете си, получават повишение по-бързо. В крайна сметка хората са склонни да преценяват книгата по корицата й и са привлечени от хората, които имат подобен стил на обличане на техния. Това в никакъв случай не означава, че всички трябва да изглеждаме еднакво. Но можем да следваме правила, които могат да ни помогнат да изглежаме много по-добре. 

Ето няколко съвета за обличане, които могат да ви преобразят напълно и могат да ви помогнат да изглеждате безупречно:

1. Правилни пропорции

Визуално разделете тялото си на 3 части. Горната дреха трябва да е 1/3 от цялата дължина на тялото ви, а останалите 2/3 трябва да се оставят за панталони или поли.

2. Овърсайз дрехи

Дрехите с по-голям размер изглеждат по-добре, когато са подгънати отпред. Това ще подчертае талията и ще ви накара да изглеждате по-стройни.

3. Дължина на ръкава

Ръкавът на якето трябва да свършва близо до костта на китката. Разликата между ръкавите на ризата и якето трябва да бъде 1,5-2 см.

4. Боти


Носенето на боти с къса пола визуално може да направи краката ви по-къси. Така че е по-добре да ги носите с дънки, панталони или дълги поли, ако харесвате боти.

5. Аксесоари близо до лицето

Не прекалявайте с тях. Не трябва да има повече от 3 аксесоара. Това могат да бъдат очила, колие, шапка, брошка, обеци или шал. Изберете 3, които ви харесват най-много и ги комбинирайте.

6. Тайната на перфектното палто

Облечете дебел пуловер, преди да отидете да си купувате палто. Това ще ви помогне да изберете палто, което няма да бъде прекалено стегнато или прекалено малко.

7. Чорапогащи


Изберете чорапогащи, които да съответстват на кожата ви, те трябва да са "невидими". Те не трябва да имат ефект на тен и не трябва да са лъскави. Черните чорапогащи трябва да бъдат избрани въз основа на дебелината на вашето облекло. Колкото по-дебели са дрехите, толкова по-плътни трябва да са чорапогащите.

8. Дължина на панталона ви

Трябва да изберете най-често срещаната и класическа дължина. Това означава, че 1/2 - 2/3 от подгъва на панталоните ви трябва да покрива обувките ви. Това ще ви помогне да изглеждате по-зрели.

9. Един цвят

Не се обличайте изцяло в един цвят. По-добре е да изберете различни нюанси на един цвят.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay