Момичетата от 4Magic с международна премиера

“Dancing With The Satellites” – английската версия на хита „Вселена“ тръгва в Турция, Гърция, Румъния, Полша и Русия

Момичетата от 4Magic с международна премиера

След шементния успех на третия сингъл на 4Magic - "Вселена", оглавил чарта за най-излъчваните български песни в радио и телевизионния ефирв продължение на 10 последователни седмици, "Вирджиния Рекърдс" представя английската версия на песента, със заглавие – "Dancing With The Satellites”.

Парчето, създадено по време на първия творчески лагер за писане на песни у нас – Sofia Songwriting Camp,е вече лицензирано в Турция, Гърция, Румъния Полша и Русия.

"Мечтаем си за кариера извън пределите на България и искаме българската музика да се чува все повече по света. Стремим се да се развиваме непрекъснато и сме благодарни за възможността някои от проектите ни да достигат до публиката в други държави. Когато видиш как нещо такова се случвa, разбираш, че дори най-големите ти мечти могат да се осъществят с труд, постоянство и екип, който вярва в теб", споделят 4Magic.

Сингълът стартира едновременно и с видеоклип. Премиерата на "Dancing With The Satellites” беше на 24.01 (петък), в 10:00 ч.в официалния канал на "Вирджиния Рекърдс" в YouTube. Песента ще бъде налична за стриймингвъв всички дигитални платформи –A1 Xplore Music, Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer и др.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay