Новият албум на Поли Генова вече е на пазара

Десетки родни звезди уважиха официалното представяне на албума на изпълнителката

Новият албум на Поли Генова вече е на пазара

Днес е официалната премиера на новия албум на Поли Генова "Твоя". По него изпълнителката работи в продължение на 2 години с екип от световноизвестни професионалисти. Албумът включва както вече издавани песни, така и нови парчета, включително и последния ѝ хит "How we end up”. Феновете на хубавата българска музика ще имат възможност да се насладят и на дуетите на Поли с Мария Илиева, Графа и други чуждестранни изпълнители. Албумът "Твоя" вече може да бъде открит във всички музикални платформи и в големите бензиностанции, книжарници и в други търговски обекти в цялата страна.

Албумът на Поли Генова беше официално представен на стилно събитие в столичния клуб Yalta. Бляскавата премиера беше уважена от десетки колеги и приятели на изпълнителката, журналисти и представители на българския шоу бизнес. Сред присъстващите на събитието, които минаха по червения килим, бяха Михаела Маринова, Прея, Рафи, журналиста Георги Милков и др. Неотлъчно до Поли през цялата вечер беше семейството ѝ и 1-годишният ѝ син Даниел.

Новият албум на Поли Генова вече е на пазараПоли Генова изпълнява песен от албума заедно с китариста Васето Крумов

По време на представянето на новия албум Поли изпълни на живо парчето "How we end up", както и впечатляващата хореография от видеото към него. Присъстващите имаха възможност за първи път да чуят изцяло нова песен, която бе представена заедно с китариста Васето Крумов.

"Този албум е моя сбъдната мечта. В тази невъзможна ситуация, в която се намираме, е истинско щастие да можеш да реализираш проект като този. Благодаря на всички професионалисти, с които създадохме толкова качествен продукт. "Твоя" е моят подарък към всички, които харесват и слушат музиката ми и непрекъснато изразяват своята подкрепа и любов към мен. Надявам се, че в този албум всеки ще открие по нещо за себе си", коментира Поли Генова.

За Поли Генова

Поли Генова е един от най-успешните артисти на българската музикална сцена. Изпълнител е на хитовете На инат, Солени дни, Още, Героите, Perfect love, Г-н Президент и др. Поли е един от най-успешните български участници на Евровизия, като през 2016 г. печели престижното четвърто място. Песента If Love Was a Crime, с която участва, се превръща в хит в Европа. През 2015 г. Поли Генова е водеща на финала на Детската Евровизия, проведен в България, с което става изключително популярна сред феновете на конкурса по целия свят. Дълги години е жури в най-гледаните музикални риалити формати в България – X Factor и Гласът на България.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay