Sam Smith пренася баладите на дансинга с новия си албум Love Goes

Sam Smith пренася баладите на дансинга с новия си албум Love Goes

Носителят на ГРАМИ, BRIT, Golden Globeи Оскар, Sam Smith, представя днес дългоочквания си нов албум Love Goes, който излиза у нас от Universal Music Group/Анимато Мюзик.

Албумът е наличен на CD и двоен винил в онлайн магазина MusicMall.bg. 

Sam Smith пренася баладите на дансинга с новия си албум Love Goes

Малко след премиерата на сингъла ‘My Oasis’ с участието на неподражаемия Burna Boy, супер звездата на световната поп сцена, Sam Smith, представи песента ‘Diamonds’. Тя е поредният проект в изключителната музикална история на изпълнителя, който демонстрира красивите му вокали с текст, разказващ предизвикателна приказка за любов, изживяна без колебание. Музикалното видео е дело на режисьора Luke Monaghan (How Do You Sleep, Too Good At Goodbyes, Writing’s On The Wall). За малко повече от месец след премиерата си видеото към ‘Diamonds’ е гледано близо 25 млн. пъти в YouTube. Песента бързо стана хит не само във Великобритания, но и в световен мащаб, като у нас парчето се нареди под #8 в националната ни класация за най-излъчвани песни в радио и ТВ ефира. 

ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО КЪМ ‘Diamonds’ ТУК:


 

За обложката на новия си албум Sam седоверява на световнопризнатиябританскимоденфотограф и създател на филми Alasdair McLellan (Vogue, Kim Jones, Louis Vuitton).

За песните в‘Love Goes’ Sam избира да работи с екип от доказани професионалисти – Steve Mac (Ed Sheeran, Celine Dion), Shellback/MXM (Robyn, Pink, Britney Spears),Labrinth (Love Goes), Stargate, както и с добрия си приятел Guy Lawrence (Disclosure) и дългогодишния си партньор Jimmy Napes, задазавършиколекциятаотпесни, върхукоятоработипрезпоследните 2 години, преживяна лично и разказваща различни истории от живота на Sam.

Sam Smith пренася баладите на дансинга с новия си албум Love Goes

Последните 2 години бяха най-експерименталните в живота ми в личен и професионален план. Всеки път, когато влизах в студиото, си обещавах, че ще се целя към звездите и няма да си поставям граници. Резултатът е толкова магичен, терапевтичен и забавен. Любовта ми към музиката е толкова необятна и всичките ми забранени удоволствия прерастнаха в удоволствия. Без вина, без срам, просто любов към пеенето, създаването, танцуването. Благодарен съм на всеки човек, който е прегърнал моята креативност и е приел посоката, в която вървя, на всеки, който ми позволи да съм този, който искам да бъда... слушайки песните ми с отворено сърце и възприемайки всяка от тях като цвете в градина. Постарах се да не се възприемам твърде сериозно, докато пишех тези песни. Надявам се, че те ще ви накарат да се усмихнете, защото аз се усмихнах и продължавам да го правя.

Sam Smith пренася баладите на дансинга с новия си албум Love Goes

Освен синглите ‘My Oasis’ и‘Diamonds’ новият албумвключваи други издадени вече парчета, сред които колаборации с изключителни артисти - талантливата Normani в мултиплатинениясветовенхит‘Dancing With A Stranger’, Calvin Harrisв ‘Promises’ и Demi Lovato в ‘I’m Ready’.

За да отпразнува премиерата на ‘Love Goes’ Sam Smith ще представи песните от албума, както и най-големите си хитове, в специален лайвстрийм концерт на живо от легендарното Abbey Road Studios със съдействието на American Express® UNSTAGED. Шоуто ще включва елементи с въпроси и отговори, както и участие на публиката.

НЕ ПРОПУСКАЙ ЕДИНСТВЕНАТА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ГЛЕДАШ И СЛУШАШ SAM SMITH НА ЖИВО ПРЕЗ 2020!

 

КУПИ БИЛЕТ ТУК: samsmithworld.com

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay