Мъжете ни харесват с тези прически

Винаги сме ги обвинявали, че не обръщат внимание на фризурата ни, а се оказа, че дори имат претенции

Смятаме, че мъжете не забелязват новата ни прическа, нито оценяват изгубеното време във фризьорския салон, но се оказва, че грешим. Дори и да не го отбелязват гласно, нашите момчета се впечатляват и дори имат предпочитани прически, с които искат да ни виждат, разказва MSN lifestyle.

Най-предпочитаната от мъжете дамска прическа е пуснатата до раменете права коса с дълъг и плътен бретон до веждите като на Нели Фуртадо в клипа към парчето "Say it right".

Силният пол си пада още по дълга коса, спускаща се на леки вълни и придържана назад от семпла диадема. С такава прическа се появява понякога Скарлет Йохансон.

Конската опашка, с която може да бъде видяна съпругата на британския принц Уилям - Кейт, също много се харесва на мъжете.

Дълга и права коса а ла Деми Мур или отново дълга, но леко разчорлена по бохемски грива като на Мери Кейт Олсън също се набиват в очите на мъжете.

Силният пол няма нищо против дамата до него да носи къса и щръкнала коса като на Холи Бери или къса и загладена с гел коса като на Ема Уотсън или Мишел Уилямс.

Класически прически, като тези на Кристина Хендрикс от сериала "Луди мъже", се харесват единствено тогава, когато са съчетани с червен цвят на косата.

Всякакви видове къдрави гриви, сложни конструкции, пенсионерски кокове или умопомрачителни цветове на косата нямат шанс да спечелят мъжките симпатии.

 

20 7
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 07.10.2011|18:41
В интерес на истината и аз си мислех, че съпругът ми не обръща особено голямо внимание на прическата ми, но след изказвания от сорта „най ми харесваш с права коса“ или пък „с дълга коса повече ти отива“ тотално разби заблудата ми. Не получавам комплимент за всяко преобразяване, но пък най-добрите се отбелязват компетентно, макар и пестеливо. :)
1
Не е посочен 07.10.2011|09:42
Като знам само колко много мъже изобщо не обръщат внимание на външният вид на жените и по-точно на прическите, дрехите и аксесоарите. Те просто си харесвам дадена дама и след това ако ще и по пижама да излезе на улицата те пак ще са впечатлени.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay