Най-доброто от TikTok за тази седмица

Най-доброто от TikTok за тази седмица

Само истинските фенове на TikTok (като нас) знаят колко интересно съдържание може да предложи платформата. С всекидневно променящите се трендове социалната мрежа ни залива с купища информация и понякога наистина е трудно да спрем да скролваме. Предимството на TikTok e, че разполага с много точен алгоритъм, който почти моментално разбира нашите интереси и започва да ни предлага видеа, отговарящи на предпочитанията ни.

Всяка седмица платформата ни изненадва с нещо ново, затова ние ще споделяме с вас нещата, които наистина си заслужава да се видят.

Скандалът между Хейли Бийбър и Селена Гомес

Ако ви е убягнал този знаменит скандал, то вероятно сте живели в пещера през последните две седмици. Всичко започна с едни ламинирани вежди от страна на Селена и подигравка от страна на Кайли Дженър, която бе неочкавано подкрепена от Хейли. Три часа, след като Гомес публикува TikTok, в който казва, че е ламинирала веждите си, Дженър публикува снимка на собственото си лице с текст, който гласи "Това беше инцидент???" След това тя публикува екранна снимка на FaceTime с Хейли, която се фокусира върху техните вежди. Е, доста глупав повод за скандал, не мислите ли?

Но след тази уж безобидна драма, темата се задълбочи и стотици потребители в TikTok изкараха истината наяве -  че Хейли имитира Селена във всяко нейно начинание. Не само, че Бийбър започна да излъчва готварско предаване от дома си, точно както направи Селена по-рано, но скандалният модел подражава на изказа на певицата, както и копира цели концепции и идеи от видеата, които Селена прави. Можете да видите доказателство тук.

Филтърът Bold Glamour

Филтрите в социалните мрежи предизвикват смесени реакции още от самата си поява. Но докато досегашните бяха не особено реалистични и лесно уловими, то в TikTok се появи ново поколение филтър, който променя визията ни до неузнаваемост и трудно може да бъде разкрит. Това е ефектът Bold Glamour, който се превърна в хит веднага след появата си. Но какво е специфичното при него?

Докато познатите ни филтри използват принципа на 3D лицева мрежа, то новият вариант е базиран на технология, наречена Geberative Adversarial Networks (GAN). Тя регенерира всеки пиксел от лицето ви и след това го извежда след препратка към набор от данни от изображения. Това е и причината да изглежда толкова реалистично!

Скандалите от "Ергенът" 2

Най-доброто от TikTok за тази седмица

Всички говорят за новия сезон на "Ергенът" и провокативните участнички в него. За втора поредна година предаването предизвика невъобразим фурор и всички се напреварват да изкажат мнението си за всяка една от дамите, записали се във формата. Изглежда, че драмите от екрана се пренесоха и в соцалните мрежи и в момента TikTok прелива от компилации на скандалите между Мони и Габи и сдърпванията с Валерия и Айлин.

Честит 8 март!

Най-доброто от TikTok за тази седмица

В сряда отбелязахме Международния ден на жената, а пожеланията в TikTok бяха най-забавната част от целия празник. Любимите ни криейтъри като Ei Bo, Милен Колев и Михаил Косев споделиха хумористични, но много мили видеа по повода.

Новото лице на Ким Кардашян

Най-доброто от TikTok за тази седмица

Ким отново взриви мрежата, този път с поредната доза корекции, които нанесе върху лицето си. От какво точно естество са този път, не знаем, но факт е, че риалити звездата шокира феновете си в Италия и по-късно в социалните мрежи, с новия си неузнаваем вид. Мнозина обвиниха Ким, че е прекалила с корекциите и вече не прилиа на себе си, а други посочиха, че вече изглежда двойно по-възрастна, а е само на 42. Вижте видео тук.

И няколко клюки, които няма как да пропуснем: Тиктокъри твърдят, че Лиъм Хемсуърт им намерение да съди Майли Сайръс за песента "Flowers". А докато Хейли е Селена се дърпат за косите, из мрежата се носи слухът, че Бийбър е бременна. Ще оставим тази снимка по-долу, а вие можете да изгледате и видео по повода.

Най-доброто от TikTok за тази седмица

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay