Няколко начина да имате по-красиви мигли

Без никакви усилия

Няколко начина да имате по-красиви мигли

Преди известно време веждите получаваха най-голямото внимание. От скоро обаче миглите са топ приоритет на дамите. Те слагат завършека на цялостното излъчване, отварят очите, правят ни да изглеждаме по-свежи и т.н. Можете да постигнете дълги, обемни, гъсти или каквито други мигли искате, това зависи единствено от това колко време имате да отделите. Ето как да направите миглите си очарователни по няколко различни начина

Спирала

Намирането на подходящата спирала не е лесна задача, но е от изключително значение. Без хубава спирала няма как да имате мечтаните мигли. Най-важното нещо, на което трябва да обърнете внимание, е четката. От там идва всичко. Другото полезно нещо, което можете да направите, е да извиете миглите си, преди да нанесете спирала. Ако нямате инструмент за извиване на мигли, можете да използвате основа. Тя също върши страхотна работа.

Изкуствени мигли

Не случайно всички звезди носят изкуствени мигли на всички фотосесии и изяви на червения килим. Изкуствените мигли разбира се придават повече обем и дължина от спиралата, но проблемът при тях е, че изискват повече време за поставянето. Ако имате излишни 15 минути, действайте. За по-естествен ефект, нанесете и малко спирала върху тях.

Серум за растеж

Този метод изисква постоянство. Ако не сте упорити няма да забележите никакъв ефект. Серумите за растеж на мигли съдържат различни полезни вещества, които подхранват косъмчетата. Използвайте серума поне по няколко седмици.  

Станете част от Jenite.bg във Facebook!   

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay