От Париж, с любов

С респект към 80'те години препратка към вечните класики. Това са обувките на Le Marais

Катрин Чен и Хейли Бойд знаят защо Париж се обича до живот. Тяхната любов към модата се ражда някъде в района Le Marais, известен със своята запазена от векове приказна архитектура и шарен живот, който никога не спира. Там живеят в хармония китайци, евреи, транссексуални, хора на изкуството, аристократи и най-вече - такива, които не спират да мечтаят и създават.

Идеално място и за среща между две жени, отдавна влюбени в добрия вкус и търсещи начин да предложат връзка с него на още много хора. Завръщайки се в Америка, спомените от кварталът на Париж, толкова жив и цветен, вдъхновява Чен и Бойд да създадат компанията си за обувки Мarais USA и да предложат в моделите си всичко, онова, което са видели и усетил в Le Marais. Обувките им се продават суперуспешно в САЩ, Япония, Швейцария, Швеция и Канада. Хубавата новина е, че сайтът им за онлайн пазаруване работи безотказно, а поръчки се приемат от цял свят. Включително и от България.

Също като Париж - артистични, класически, комфортни и вечни. Моделите са на цени между 45 и 140 долара, нищожна сума за емоцията и настроението, което получавате с всеки нов чифт върху краката си.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 20.10.2011|16:42
ахахахаха, нищожна цена??? Вие в кой свят живеете?
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay