Памела Андерсън е най-възрастната корица на FHM

Звездата заснема сексапилна фотосесия за изданието

Памела Андерсън е най-възрастната корица на FHM

Тя е в света на шоубизнеса вече от около 25 години и за това време е заснела не една сексапилна фотосесия. Сега Памела добавя още една смела корица към колекцията си. И не само това - със снимките си за ноемврийското издание на FHM, тя се превръща в най-възрастната жена, снимала се за мъжкото списание.

С фотосесията тя заличава постижението на колегата си от "Спасители на плажа” Кармен Електра, която се снима за FHM миналата година, когато беше на 42 години. Към днешна дата Памела е на 48 и позира съвсем спокойно пред обектива, наметнала голото си тяло единствено с бял чаршаф.

Това е четвъртата корица на Андерсън за списанието. Кадрите са особено провокативни, като включват както черно-бели изображения, на които Памела позира, легнала върху легло, така и цветни снимки, на които погледът ѝ излъчва съблазън и страст.

В интервюто за списанието Пам се връща в миналото и по-специално - към 22-годишния период, в който работи заедно с Playboy.Tя си спомня за партита, които компанията организира. "Това беше едно много сексапилно време. Беше наистина диво, но съществуваше уважение. Мъжете бяха толкова елегантни, че ти се искаше отчаяно да привлечеш вниманието на най-харизматичния от тях. А момичетата бяха навсякъде - смееха се и се забавляваха”, споделя актрисата.

Блондинката отива и по-далеч, говорейки открито за секса. Казва, че той е бил наистина добър за нея по това време, но тя не е от типа хора, които разкриват пикантни подробности за бившите си приятели. "Никога не съм била с някого, в когото да не съм била лудо влюбена. Поне не по свое желание. Но, признавам, аз се влюбвам много лесно и бързо”, разкрива още тя.

Наскоро Памела отряза всички шансове за превръщането на "Спасители на плажа” във филм. Въпреки това обаче тя говори с любов за петте години, прекарани в снимки по сериала. Споделя, че все още облича от време на време червения бански костюм, когато е вкъщи или в компанията на приятели. Прави го просто за забавление.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay