Пластична операция за елфски уши

Да си елф е модерно

Стотици клиенти се подлагат на хирургическа интервенция, за да постигнат ефекта "уши на елф". Това е последният писък в пластичната хирургия, съобщава БТА.

 

Процедурата включва прорязването на хрущяла в горната част на ушната мида и повторното зашиване на двете части, при което се получава заострено връхче. С новия си външен вид гордият собственик на коригирани слухови органи заприличва на елф от по-новите холивудски продукции, или на марсианец от по-старите ленти.

 

Д-р Стив Хоуърт предлага процедурата и е затрупан от заявки. В Съединените щати стават все повече американците, които подлагат телата си на коренни промени, като си имплантират рога, сачми, някои гонят вид на влечуги, други на тигри и т.н.

 

"Това е начин младите хора да изразят по по-различен начин своята идентичност", коментира Хоуърт.
Но не всички пристъпвали с мерак към новата процедура. Един от клиентите се оплакал на хирурга, че с удоволствие би си заострил ушите, но през зимата непрекъснато носел шапка и считал, че връхчетата им ще се прежулват. Да не говорим, че можели да разбридат плетената му скиорска шапка.

 

Но доволните от естетическата промяна се оказали повече от тези с претенции към екстрата. Тя струва 600 долара за двете уши и се използва местна упойка. Специалистите обаче предупреждаватмераклиите за нова елфска битност да не прибягват до услугите на шарлатани. Ушните хрущяли са много чувствителна и деликатна материя и при остра инфекция би могло да се стигне до поразяването на цялата ушна мида.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 15.04.2011|16:01
Не мога да си представя какво удоволствие може да ти донесе тази пластична операция. Да искаш да приличаш на елф, като от някой анимационен филм е нещо не нормално. Хората трябва да прибягват само в краен случай до такива интервенции, а не само за удоволствие, защото рано или късно това ще доведе до сериозно проблеми за здравето им.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay