Плешивите мъже са по-интелигенти и успешни!

Според учените

Плешивите мъже са по-интелигенти и успешни!

Ако вашият мъж се притеснява, че косата му започва да пада, успокойте го, защото това означава единствено, че животът му ще става по-хубав занапред.

Според проучванията, плешивите мъже са много по-интелигенти, по-успели и доминиращи, отколкото мъжете с буйни коси. Изследването показва и че жените са по-привлечени именно от плешиви мъже и ги смятат за по-силни и мъжествени. Това не са особено изненадващи новини, като имаме предвид, че мъже като Брус Уилис, Джейсън Стейтъм и Дуейн Джонсън са плешиви.

Плешивите мъже са по-интелигенти и успешни!

Изследването е имало и част със снимки, при което един и същи мъж на едната снимка е с буйна коса, а на другата е плешив и резултатите показват, че плешивите мъже са по-атрактивни за жените.

Освен, че са по-привлекателни, се оказва, че тези мъже да и по-интелигенти. В повечето случаи мъжете без коса са по-възрастни, което подсъзнателно създава впечатление, че са по-интелигенти и мъдри.

Има едно уловка- плешивите петна не се броят. За да важат всички тези неща, трябва мъжът да е абсолютно плешив. Мъжете с плешиви петна са по-малко привлекателни. Следващият път, в който си избирате мъж, имайте го предвид.  

Станете част от Jenite.bg във Facebook!   

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay