Ризотото на Бекс

Бекъм накара за пореден път жените по целия свят да въздишат, след като им показа, че може и да готви

Ризотото на Бекс

Той има милиони фенки по света и този факт звучи вече дори банално. Той е от тези мъже, на които всичко им отива. В който и отбор да играе, каквото и да облече, каквото и да направи – на Дейвид му отива.

Последното нещо, което си дадохме сметка, че адски много му отива и го прави още по секси е готвенето.

Дейвид прави всичко възможно, за да докаже, че е перфектният баща и съпруг. Той никога не е криел кулинарните си умения и за пореден път ги доказа, качвайки във Фейсбук снимка, на която се вижда как готви ризото. Като под снимката специално пояснява, че ястието е приготвено за, както всички знаем голямото му семейство, което съвсем наскоро нараста с още един член – малката Харпър Севън.

Освен с умения в кухнята, Дейвид впечатлява и с разточителността си. Въпреки че с Виктория притежават имение за 11 милиона паунда в Бевърли Хилс и още една разкошна къща в Англия, щастливият татко е решил да наеме и лятната вила на Стивън Спилбърг в Малибу. За удоволствието да живеят в невероятното имение през лятото, Бекъм плаща по 93 000 паунда всеки месец.

Къщата има собствен плаж, освен това разполага с 10 бани и 7 спални. Съседите казват, че Виктория много харесвала мястото, особено плажа, където обичала да прекарва повече време и да гледа делфините. Едва ли Пош ще може да се оплаче от следродилна депресия.

Семейство Бекъм определено знае как да живее добре, а таткото изглежда обича да осигурява комфорт на момчетата и двете си момичета.

10 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 22.07.2011|09:43
Безспорно има много почитателки, които биха дали мило и драго само, за да вкусят от гозбите му! Виктория е голяма късметлийка, както и Дейвид, разбира се. Очаквам скоро и да публикувате самата рецепта. :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay