СПА терапия вкъщи

СПА терапия вкъщи

Спа центровете са страхотни, но понякога просто не искаме да сме заобиколени от мого хора. За моментите, в които искате да се отпуснете, да се порадвате на свободното си време в уюта на собствения си дом - СПА терапията у дома е вашето решение.

Има много начини да внесете СПА усещането в собствената си баня, когато наистина искате да се отдадете на релаксация и да се погрижите за себе си.

СПА терапия вкъщи

Eто няколко прости стъпки за уютна СПА рутина вкъщи:

Първо ще ви трябват свещи, много свещи. Най-евтиният начин да създадете релаксираща и луксозна атмосфера е запалването на много ароматни свещи, които ще допринесат за релаксацията ви.

Второ - гореща вана. Напълнете ваната с най-горещата вода, която може да изтърпите, добавете мехурчета и аромати, или вземете дълъг душ. Позволете терапевтичните свойства на водата да ви помогнат да отпуснете тялото и душата си. След това може да започнете с грижа за косата с иновативната маска за коса - DETOX WRAP, която е предназначена за съживяване на скалпа и увредената коса.

СПА терапия вкъщи

Само за 15 минути подобрява еластичността на косъма, като осигурява блясък, обем и сила. Формулата й е нежна и богата на колаген, хиалуронова киселина и кератин. За грижа за цвета на боядисани коси може да заложите на FOREVER COLOR WRAP шапкомаска за боядисана коса, която е обогатена с арганово масло, жожоба и кокосови масла за повече подхранване.

СПА терапия вкъщи

Трето- любима напитка. Пригответе си нещо вкусно за пиене, независимо дали ще е мляко с мед и канела или екзотичен коктейл и си пуснете любимото шоу.

Четвърто- погрижете се за тялото си. Отделете време, в което да се поглезите и да се погрижите за кожата си.

Започнете с почистване на лицето, за да го подготвите за останалите продукти. Изберете детокс продукт от натурални съставки, който да премахне токсините от кожата ви, като -  DETOX DETOXING FOAM CLEANSER. Той ще премахне примесите и ще балансира кожата. С кремообразна и сапунена текстура, пяната е пълна с екстракт от джинджифил, който подобрява циркулацията на кръвта и успокоява кожата, докато лимоновият стягащ агент е отговорен за контрола на излишния себум и лъщене. Зеленият чай предпазва кожата от окисляване и стареене.

СПА терапия вкъщи

Преминете към ексфолацията на кожата, за да премахнете мъртвите клетки и да я направите гладка и сияйна, с DETOX MOISTURIZING FACIAL SCRUB. Плодово и кремообразно мляко с частици от кайсиеви ядки, което нежно ексфолира, без да предизвиква раздразнение, стимулира цикъла на обновяване на кожата. Маслото от нар намалява фините линии и омекотява кожата в комбинация с масло от шеа и масло от сладък бадем. Екстрактът от ябълки успокоява кожата след ексфолиране.

Какво е СПА ден вкъщи без маска за лице? Заложете на дълбоко детоксикираща маска с активен въглен DETOX BLACK FOSSIL WOOD MASK, мощна почистваща съставка, която се бори със себума, като насърчава намаляването на черните точки. Препоръчва се за кожа, която жадува за освежаване и дълбоко почистване.

Освежаващ плодов сок и зелен чай? Не, това не е коктейл, а тонер за лице, който ще събуди и съживи кожата ви. Нахранете кожата си с витамините на този коктейл, който също съчетава овлажняващата сила на ябълката с антиоксидантния екстракт от боровинки. Мист Тонер DETOX ENERGIZING FACIAL MIST TONER ще подготви кожата за крема ви и ще помогне за по-добрата абсорбация.

СПА терапия вкъщи

Време да преминем към най-нежната част от лицето ни - околоочния контур. Независимо от възрастта ни, важно е да се погрижим своевременно за него. DETOX SOFT EYE CONTOUR & CREAM е ултра свеж, но мощен микс от съставки, който ще подмлади лицето. Антиоксидантната смола на драконово дърво се комбинира с деконгестант кофеин за предотвратяване на стареенето на кожата. Формулата също така съдържа ефективни активни морски червени водорасли и чилийски тара, които ще упражнят незабавен лифтинг ефект.

Нека да завършим грижата за кожата си с подхранващ и стимулиращ серум DETOX RENEWAL SERUM. Хиалуроновата киселина в него насърчава задържането на вода и подобрява стегнатостта на кожата, докато екстрактът от виолетки активира микроциркулацията в лицето.

Нали не мислите, че сме свършили?

За максимално СПА изживяване, погрижете се и за ходилата си с GEL SOCKS - самоактивиращият се гел съдържа лавандулово масло, масло от жожоба, зехтин и витамин Е. Тези специално подбрани съставки хидратират кожата и правят краката по-меки и по-гладки. Могат да бъдат използвани цели 40 пъти!

СПА терапия вкъщи

Това накратко са основните неща, за да си направите свой собствен луксозен СПА ден у дома. Пригодете го към вашите специфични желания. Опитайте нещо различно. В изграждането на СПА рутина вкъщи, може да намерите помощник в лицето на Pick N Dazzle.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!


1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay