Самочувствието е тайната за по-добър секс

Обичайте се такива, каквито сте, за да ви обикнат и другите!

Самочувствието е тайната за по-добър секс

Имате ли самочувствието, че сте секси?

Ако отговорът ви е "Не”, то обезателно трябва да поправите тази грешка, защото самочувствието и вътрешната увереност е най-силният възможен афродизиак за мъжете – без значение на колко години са те!


Искате ли да сте секси, харесвана и популярна сред мъжете, то трябва на всяка цена да узнаете за онези женски тайни, които ще ви превърнат в най-желания обект от противоположния пол.

На първо място, имайте предвид, че сигурната жена излъчва: вътрешна сила и независимост – качества, които мъжете уважават, особено ако се комбинира с женственост, тайнственост и сигнали, че евентуално сте заинтересовани от вниманието, което ви се оказва.

Самочувствието е тайната за по-добър секс

Като общо правило, според д-р Норт, който е автор на книгата  "Fearless Leaders" жените обичат мъже, които имат самочувствие, примесено със скромност, а мъжете обичат жени със самочувствие, смесено с женственост.

Истинската тайна обаче на отличната спойка между двама души е да имаш самочувствие и да вярваш във себе си и да се отстояваш по правилния начин, без да се налагаш.

Самочувствието ще ви даде способността да привличате хората към себе си като магнит и то ще се дължи най-вече заради: умението ви да водите разговор открито, да се съсредоточавате върху човека срещу вас, да го слушате активно и не на последно място да отстоявате собствената си позиция по секси – женски начин.

Имайте предвид, че уверените жени със самочувствие, които са в състояние да държат внимание на една цяла аудитория, не са непременно най-красиви или най-умни, те притежават онази вътрешна сила, която вероятно и вие желаете да притежавате?!

Предлагам ви 6 лесни стъпки от  TC North, с които ще подобрите самочувствието си и ще се превърнете в секси и желана млада дама. Според авторът на системата тази техника е помогнала на безброй негови клиенти да бъдат успешни и да привличат като магнит хората към себе си без значение от социалния им статус.

Ако искате да узнаете кои са 6-те стъпки към постигането на самочувствие и сексапил, можете да ги научите от продължението на статията във fitwell.bg!

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay