Актриса, спортист или модел - коя всъщност е Нина Добрев?

Чаровницата разкрива коя е най-голямата й страст

Актриса, спортист или модел - коя всъщност е Нина Добрев?

Феновете на Нина Добрев са съкрушени от прекратяването на нейното участие в сериала "Дневниците на вампира”. Това обаче не е краят на актьорската ѝ кариера, защото красавицата има планове за бъдещето и те включват още телевизионни и филмови проекти.

В интервю за списание Self  Нина разказва за детството си, участието в "Дневниците на вампира" и бъдещите си планове. Според актрисата сериалът показва не само израстването на Елена като личност, но и нейното собствено. "Чувствам, че съм напълно различен човек от това, което някога бях - пораснала съм толкова много.”

Относно сериала тя споделя, че цялото преживяване е било "лудо и вълнуващо” и че е била заобиколена от хора, които счита за свое семейство. Актрисата не се плаши от това, което предстои, а напротив - смята, че следващата ѝ стъпка ще бъде "нова и вълнуваща и то в правилната посока.”

Самата Нина се описва като професионално насочена. Тя използва почивките между отделните сезони на сериала, за да се снима в няколко филма. Сега ѝ се иска да изиграе още по-амбициозни роли и да усъвършенства актьорските си умения.

Красавицата е родена в България, но още когато е на две години, семейството ѝ заминава за Америка. 
Нина отдава заслугата за това, че се е научила да работи, именно на добрия пример, който е взела от родителите си. Майка ѝ работи като рецепционистка, продавачка на дрехи - въобще всичко, което се налага, за да се справи семейството финансово.

Актриса, спортист или модел - коя всъщност е Нина Добрев?

Нина започва да се занимава активно с лека атлетика, когато е на 10 години, и накрая се налага да избира между спорта и актьорството. "Или трябваше да продължа с гимнастиката и да отида на Олимпийските игри, или да ходя на повече прослушвания. Тренировките заемаха по четири часа на ден, шест дни в седмицата. Нямаше време и за двете.”

Нина разказва за любовта си към волейбола и споделя, че продуцентите на "Дневниците на вампира" дори направили волейболно игрище близо до снимачната площадка, тъй като актрисата винаги разнасяла със себе си топка по време на снимки.

Очевидно Нина е направила добър избор, като е решила да отдели повече внимание на прослушванията. Участието й в "Дневниците на вампира” й спечели милиони фенове, като й даде шанс да докаже актьорските си умения.

След приключването на сериала очарователната Нина Добрев е решена да пътува и да изследва.Тя си организира пътешествие с кола в добра компания - някои от най-близките ѝ приятели и нейната котка. Крайната дестинация бе Лос Анджелис, където всъщност е новият й дом.

Актриса, спортист или модел - коя всъщност е Нина Добрев?

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay