Анджелина Джоли призна, че не е искала да има деца

Какво е променило мнението на актрисата?

Анджелина Джоли призна, че не е искала да има деца

Всички познаваме Анджелина Джоли като жена , която е изключително красива, има успешна кариера и е отдадена на благотворителността. Има и още един начин, по който можем да опишем тази жена - тя е любяща майка, която би направила всичко за децата си.

Но наскоро стана ясно, че актрисата не винаги е виждала себе си в ролята на майка. В интервю за CTV News, Джоли, майка на шест деца, признава, че никога не е имала желанието да стане майка.

"Странно е, никога не съм искала да имам бебе. Не исках да забременявам. Не съм била бавачка. Не гледах на себе си като на жена, която някой ден ще стане майка.

Оказва се, че мнението й е било променено коренно, когато е заминала за Камбоджа в ролята си на посланик на добрата воля към ОН. Тогава тя е получила възможността да контактува с много дечица и нещо в нея се е променило. "Изведнъж ми стана повече от ясно, че синът ми живее някъде в тази държава и трябва да го открия.”

В крайна сметка тя осиновява сина си Мадокс през 2002 година, а 12 месеца по-късно основава фондация на негово име, която и до днес помага за здравеопазването и образованието на децата в Камбоджа.

Сега 14-годишният Мадокс помага на Анджелина с новия й филмов проект, който може би ще се окаже и най-важният в кариерата на актрисата. Синът й работи зад кадър, като помага за написването на сценария от детска гледна точка. Лената носи First They Killed my Father и разказва история за геноцида в Камбоджа през 70-те години на миналия век.

Джоли споделя още, че преди години е била поразена от топлината и сърдечността на хората от Камбоджа, въпреки всичко, което са преживяли в миналото. Тя е била там за първи път по време на снимките на филма "Лара Крофт”.

"Първото ми идване в Камбоджа ме промени. Промени възгледите ми. Осъзнах, че има толкова исторически събития, за които не съм учила в училище. Осъзнах, че имам да уча още много за живота.”

Сега актрисата вярва, че работата й по този филм събира на едно място всичките й светове - филмовата индустрия, семейството й и хуманитарните й интереси. "За мен това е моментът, в който чувства живота си като една права линия, най-сетне съм там, където трябва да бъда.”

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay