Бруклин Бекъм отказа да следва пътя на баща си

Оказва се, че тъийнейджърът вече знае с какво иска да се занимава

Бруклин Бекъм отказа да следва пътя на баща си

Холивуд иска Бруклин Бекъм, но 16-годишният син на звездното семейство не желае да има нищо общо с тази индустрия. Самият Дейвид Бекъм разкри, че синът му е бил "ухажван” от редица агенти и са му предлагани роли във филми, но той категорично отказвал.

"Той имаше доста предложения, но неговата страст е фотографията. Смятам, че иска да се занимава с това и да работи като фотограф”, казва Дейвид пред E! Online. Тийнейджърът и неговите снимки вече започват да добиват огромна популярност в интернет пространството благодарение на профила му в Instagram, където момчето има почти 6 милиона последователи.

Повечето му снимки са на приятели или членове на семейството му, но в тях си личи по-артистичният подход и определено се различават от обикновеното селфита. Разбира се, Бруклин споделя и кадри на самия себе си, които буквално взривяват аудиторията му, защото на тях личи, че най-големият син на Дейвид и Виктория отдавна е пораснал и вече не е малко момче.

Бруклин Бекъм отказа да следва пътя на баща си

Дейвид споделя още, че с Виктория в никакъв случай не дават пълна свобода на сина си и все пак налагат определен контрол над нещата, които публикува в социалните мрежи. "Той ни показва всичко, преди да го публикува някъде и обсъжда с нас дали е добре. Понякога му казваме, че може би не трябва да показва дадена снимка пред всички, но той все пак го прави. Видях, че е станал доста популярен.”

Бруклин със сигурност е много привилигирован със семейство като своето, но Дейвид споделя, че с Виктория се опитват да научат всичките си деца, че има и друг живот, извън този, който водят те.

Бруклин Бекъм отказа да следва пътя на баща си

"Да, те са свикнали с хубавата страна на нещата, но когато пътувам по света виждам какви ли не неща и искам и те да ги разберат, да знаят, че има и друг живот. Мисля, че е много важно да го осъзнаят още от малки.”

Футболистът е радостен, че и Виктория споделя неговите възгледи относно възпитанието на децата им. "За щастие и жена ми иска същото за нашите деца. Разказваме им за бедите по света, за ужасния живот, които някои хора водят. За нас е от огромно значение те да разберат какво се случва по света и да бъдат добри хора.”

Бруклин Бекъм отказа да следва пътя на баща си

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay