Вижте как е изглеждал Краси Радков като млад

Вижте как е изглеждал Краси Радков като млад

Краси Радков е един от най-обичаните комедийни актьори в България. Той е способен да разсмее всеки със специфичното си чувство за хумор. Краси има неповторим подход към скечовете, които изпълнява и винаги успява да спечели публиката, независимо дали играе по сценарий или импровизира.

Неговата кариера започва още през 1995 г. в Драматичния театър във Враца, след което става популярен и за телевизионната публика, когато  през 2004 г. започва да работи в "Шоуто на Слави". От този момент Радков се превръща в един от най-известните актьори у нас. Всички с усмивка си спомняме култовите му персонажи като Гацо Бацов, баба Вуна, Цеко Сифоня, Шишо Бакшишо и много, много други.

От повече от две години Краси Радков поддържа собствен акаунт в Instagram, в който споделя снимки и видеа от своята актьорска карира. Там можем да видим октъси от най-забавните му скечове, снимки с екипа на предаването, както и кадри от личния му живот.

Вчера, Радков изненада своите фенове като сподели снимка от своите младини. Не е ясно на каква точно възраст е актьорът на този кадър, но можем да кажем, че определено е младо момче. Неговите фенове побързаха да изразят възхищението си в коментарите, оприличавайки го на Джони Деп, Ален Делон и други световни секс символи. Вижте снимката по-долу и споделете с нас какво мислите за младия Краси Радков!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay