Горд татко: Принц Уилям се похвали с двете си кралски рожби

Принцът сподели, че е много щастлив баща

Горд татко: Принц Уилям се похвали с двете си кралски рожби

Колко бързо лети времето... Можете ли да повярвате, че малката принцеса Шарлот е почти на 6 месеца? Родителите ѝ твърдят, че е като истинска кукличка още от деня на раждането си и е доста по-спокойна и лесна за отглеждане от по-големия си брат - принц Джордж.

По време на посещение в университета Кеймбридж принц Уилям сподели малко бащински мисли относно малката си дъщеричка и 2-годишния ѝ батко. Принцът призна, че двамата са много различни и имат противоположни характери.

Уилям сподели, че малкият Джордж е доста щур, но тепърва предстои да видим каква ще бъде Шарлот. "Джордж е много живо дете, а Шарлот се държи като истинска дама. Но и двамата са голяма радост и наслада за нас.”

Принцът поговори и за кучето на Кейт Мидълтън, което се оказва, че възприемат като свое трето дете и много важен член от семейството. Домашният любимец на Кейт се казва Лупо и явно е доста непослушно и щуро куче. Принцът получи като подарък за децата детска книжка с картинки и се пошегува, че едно от кучетата вътре прилича на Лупо и прави същите пакости като него.

От думите на Уилям разбираме, че най-вероятно малкият Джордж и Лупо са най-добри приятели и заедно споделят белите си!

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay