Дженифър Анистън - влюбена, щастлива и все по-уверена!

Актрисата говори открито за брака си с Джъстин Теру

Дженифър Анистън - влюбена, щастлива и все по-уверена!

Невероятната Дженифър Анистън краси корицата на новия брой на списание Harper’s Bazaar, a в интервюто си за изданието говори за брака и любовта, за остаряването и за начина, по който се е променила кариерата й през годините.

Анистън говори рядко за личния си живот, но този път повдига малко завесата и разкрива как се чувства с Джъстин и какви са взаимоотношенията им.

"Брачният живот е толкова нормален и забавен, а и не е много по-различно от преди. Чувствахме се сякаш сме женени още преди самата церемония. Истинска късметлийка съм, защото Джъстине  много забавен мъж и постоянно ме кара да се смея. Смехът е ключът към младостта.”

Дженифър споделя още, че се гордее страшно много със съпруга си и целият и дом е осеян с техни снимки. Актрисата разкрива, че семейният живот я е направил и по-внимателна в избора си на роли.

"Наистина трябва да харесам някоя роля, за да оставя дома си, кучетата и съпруга си. Колкото повече остарявам, толкова повече искам да си стоя у дома с тях.

Сега дори навеждам глава от срам като се сетя за някои роли, които съм имала, но все пак се радвам, че съм имала възможност да играя.”

Дженифър Анистън - влюбена, щастлива и все по-уверена!

Известно е, че възрастта е проблем в Холивуд и винаги се предпочитат по-младите актьори, но  изглежда, че 47-годишната Дженифър няма никакъв проблем със своите години. "Сега се чувствам много по-добре и по-уверена. Знам коя съм, по-добре съм и психически, и физически. Когато бях на 20 години не знаех нищичко, на 30 се опитвах все още да намеря себе си, а сега съм на точното място.”

Дженифър разкрива още, че не е голяма почитателка на социалните мрежи и селфитата и предпочита да пази личния си живот за себе си. "Работим толкова усилено, за да имаме поне някакво лично пространство, а след това проваляме всичко като нарочно забиваме екран пред лицата си и се снимаме. Предпочитам да говоря с феновете си, а не да си правим селфита.”

Дженифър Анистън - влюбена, щастлива и все по-уверена!

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay