Дженифър Лопез не се срамува да покаже бебешките си коси

Дженифър Лопез не се срамува да покаже бебешките си коси

Дългите коси на красивата Денифър Лопез отново са тук. Една от любимите ни нейни визии, които сме виждали на червения килим е когато Джени избра да покаже на всички изключително дългите си коси 125-сантиметрови коси. Смятаме, че дългите коси и тази прическа й придават женствено, момичешко излъчван, което много й отива. Този път, обаче виждаме талантливата певица и актриса с напълно нов стил на косата си, който бихме нарекли доста нетипичен за нея. Стилизираните с гел бебешки коси на Дженидър й придават интересно афро излъчване и ни дават възможност да погледнем Джей Ло през съвършено нова призма. 

Дженифър Лопез не се срамува да покаже бебешките си коси

Крис Апелтон е стилистът на Дженифър Лопез, който стои зад цялостната й визия. Той разказва, че целта на тази прическа и цялостния вид е била да се представи как би изглеждала една истинска Барби от Бронкс. Останалата част от косата на Дженифър е прибрана във висока опашка, добавени са супер дълги екстеншъни, а след това те са сплетени в дълга плитка.

Дженифър Лопез не се срамува да покаже бебешките си коси

Дженифър винаги е демонстрирала особеното си внимание и грижа към външния си вид. Тя изненадва многобройните си почитатели с чести промени в стила си, безупрезен от главата до петите. Към интригуващата прическа, стилистът добавя голям черен ластик. Този аксесоар е много в стил 90-те и придава особен чар на стила на Джей Ло. Синият сатенен костюм и обемните кръгли обеци също се появяват съвсем на място като допълват тоалета и го завършват идеално.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay