Джони Деп и Амбър Хърд се развеждат!

Двойката слага край на брака си

Джони Деп и Амбър Хърд се развеждат!

Днес стана ясно, че холивудската двойка слага край на брака си след 15 месеца съвместен живот. Амбър Хърд е подала документи за развод в съда като вписаната причина е така баналното "непреодолими различия". Бракът, който оцеля малко над година, ще бъде разтрогнат по взаимно съгласие.

Като дата на раздялата е посочена 22 май, няколко дни след като стана ясно, че майката на Деп е починала. В момента актьорът е във вихъра, защото промотира втората част на сагата за "Алиса в страната на чудесата". Той не показва и следа от негативни емоции и е изключително радостен на всяко събитие.

Актьорите се запознаха на снимчаната площадка на общ филмов проект и бяха заедно около година, а след това решиха да минат и под венчилото. Доста спорове предизвика 22-годишната им разлика във възрастта, но и двамата винаги са споделяли, че годините нямат никакво значение.

Амбър стана и мащеха на двете деца на Деп от брака му с Ванеса Паради - 16-годишната Лили Роуз и 13-годишният Джак. Тя сподели в интервю, че новата роля на майка й харесва много и я учи на много неща.

Деп пък винаги е споделял в интервюта, че Амбър е "стара душа" и двамата имат много общи неща помежду си.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay