Джони Деп разкри защо се е влюбил в Амбър Хърд

Актьорът проговори за връзката си с красавицата

Джони Деп разкри защо се е влюбил в Амбър Хърд

Джони Деп не обича да говори за личния си живот и го прави доста рядко, особено след като започна връзка с колежката си Амбър Хърд. Изненадващо, той реши да разкрие малко любопитни факти около любовта им по време на скорошно интервю.

Джони посети премиерата на филма Danish Girl, в който Амбър има главна роля и явно е бил напълно зашеметен от страхотния талант на приятелката си, защото се изказва доста ласкаво за актрисата. Лентата разказва историята на първия мъж, открил и признал своята двуполовост, а Хърд влиза в ролята на неговата добра приятелка.

"Това е един красив филм и аз много се гордея с нея. Тя се труди много здраво за тази роля. Деп допълва, че според него Хърд е била идеалният избор за лентата, чието действие се развива в Германия през 20-те години на миналия век.

"Тя сякаш принадлежи на тази ера, винаги съм смятал, че е трябвало да живея в някое друго време и имам същото усещане и за нея. Усетих го още в първия момент, в който я срещнах. Тази роля наистина е перфектна за нея.”

Джони споделя и факти около тяхното запознанство и първите любовни искри, пламнали между тях. Актьорът признава, че двамата веднага са усетили специална връзка помежду им. "Свързахме се на толкова много и различни нива, тя ме спечели със своята душа и интересните си предпочитания. Бях изненадан, когато й пусках много стари и сантиментални за мен парчета и тя ги знаеше и знаеше кой ги изпълнява.”

Актьорът допълва, че се чувства като истински късметлия, че е срещнал жена като нея, която го вдъхновява и го кара да изпитва подобни чувства. "Тя е толкова начетена, обича да чете какво ли не, както и аз, това беше още едно общо нещо между нас. Тя е просто брилянтна. Аз съм един щастлив мъж.”

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay