Дуейн Джонсън спасява живота на куче със сърдечен проблем

Звездата дари голяма сума за лечение на животното

Дуейн Джонсън спасява живота на куче със сърдечен проблем

Въпреки наложения в кино средите суров екшън образ, Дуейн Джонсън-Скалата неведнъж е показвал своята нежна и милосърдна страна. През последните дни той затвърди още повече репутацията си на добро момче, като направи жест, който заслужава аплодисменти.

Известен с любовта си към животните, бъдещият татко Дуейн дари голяма сума, необходима за операция на кученце, носещо същото име като псевдонима на звездата - Скалата. Според сайта GoFundMe, чрез който се набират средства за подпомагане на каузата, животинчето е било намерено в много лошо състояние и за да бъде излекуван сърдечният му проблем е необходима операция на стойност почти 5000 долара.

Когато научава за каузата, Джонсън дарява безвъзмездно част от необходимата сума - 1500 долара. За щастие, сайтът вече е събрал останалата част от парите и всяка допълнително изпратена помощ ще бъде пренасочена за лекуването на други животинки.

Дуейн Джонсън спасява живота на куче със сърдечен проблем

И все пак, това не е първият път, в който Скалата помага на животно в беда. Когато осиновява своите френски булдози Брутус и Хобс, Брутус преживяване инцидент, като пада в басейн и почти стига неговото дъно, когато собственикът му се намесва и успява да го спаси. За нещастие, съдбата на Брутус не е щастлива - той умира малко по-късно, след като изяжда отровна гъба.

Дуейн Джонсън спасява живота на куче със сърдечен проблем

Другият домашен любимец на Скалата - Хобс, го следва навсякъде по петите и Дуейн не пропуска нито една възможност да прекара повече времето с него.

За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay