Зак Ефрон разкри какво се е случило с лицето му

Какво се случва със Зак Ефрон? Сигурно вече са ви попадали снимки на странно изглеждащото му напоследък лице и неминуемо сте си задали този въпрос. Е, за съжаление обожаваният от милиони жени красив актьор попадна в капана на пластичните операции.

Още през април, из мрежата се разпространиха изображения на Зак, на които той просто не прилича на себе си. Тогава феновете заподозряха, че актьорът се е подложил на пластични интервенции. И докато много почитатели защитиха звездата, лицето на Зак бързо стана обект на много мемета и подигравки.

Година и половина по-късно Зак най-накрая проговори по темата, обяснявайки по време на интервю за Men’s Health, че в началото на годината е пострадал при нелеп инцидент, при който челюстта му е била напълно разбита. Той разкри, че се е подхлъзнал, докато е тичал в къщата си по чорапи, вследствие на което е ударил брадичката си в гранитен фонтан и е загубил съзнание. Когато се събудил, актьорът е установил че брадичката му "виси" от лицето му.

Инцидентът се случил през 2013 г., след което се наложило да се подложи на операция с множество шевове, заради дълбоката рана. И в резултат на счупването на челюстта му, дъвкателните му лицеви мускули, трябвало да бъдат "компенсирани", което в крайна сметка накарало челюстта му да изглежда различно.

Зак Ефрон разкри какво се е случило с лицето муinstagram.com/20.zachary.20

"Дъвкателните мускули просто пораснаха и станаха наистина големи", казва той.

Зак продължи с разкритията и сподели, че всъщност не е имал представа за онлайн подигравките и слуховете за пластични операции, докато майка му не го попитала дали е променил козметично лицето си. Сега, седмица по-късно, Зак обсъди инцидента по-подробно с публиката, разкривайки, че е бил много по-сериозен, отколкото някои хора биха предположили.

Актьорът сподели още, че не се интересува от подигравките и не им позволява да му повлияят по негативен начин. Просто е решил, че е време да каже каква е истината, тъй като инцидентът не е бил никак забавен и едва не го е убил.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay