Известни мъже, станали татковци на по-късен етап

Известни мъже, станали татковци на по-късен етап

Средната възраст, на която мъжът става баща, е 27,5 години. Но някои мъже избират да се радват на ергенския си живот за по-дълго и стават родители по-късно. И въпреки че няма перфектна възраст, за да се потопите в бащинството, тези бащи - знаменитости са сигурни, че е бил подходящият момент за тях.

1. Джеф Голдблум

68-годишният актьор призна, че никога не е мислил да има деца, докато не срещнал съпругата си, канадска олимпийска гимнастичка на име Емили Ливингстън. Тя открила, че е бременна в деня преди сватбата им, а Голдблум стана баща за първи път на 62-годишна възраст. "Никога не съм го обмислял сериозно преди Емили", каза актьорът от Morning Glory. "Сега съм на друго място. Бях ентусиазиран да се оженя за нея, а да имаме дете е още по-вълнуващо.”

2. Брус Уилис

Актьорът има 3 дъщери от първия си брак с актрисата Деми Мур. Всички те бяха почти пораснали, когато той посрещна четвъртата си дъщеря на 57-годишна възраст. "По -щастлив съм, отколкото някога съм бил. Сменям памперси като шампион. Когато не работя, дните ми са посветени на жените в живота ми ", казва той.

3. Алек Болдуин

63-годишният актьор и баща на 7-годишно признава, че да стане баща за втори път в петдесетте си години, не било лесно. "Мислех си:" Знаеш ли какво? Иска ми се да имам повече време ", сподели той. Холивудската звезда има дъщеря от първия си брак с актрисата Ким Бейсинджър и 6 деца с втората си съпруга, учител по йога, Хилария Томас.

4. Стийв Мартин

Стив Мартин спечели сърцата на милиони в многото си семейни филми. Но все пак награденият актьор няма свои деца чак до 67-годишна възраст. Мартин вярва, че ставането на по-възрастен баща е правилният избор за него. "Ако бях имал дете по-рано, щях да посветя вниманието си на кариерата си", каза той.

5. Хю Грант

Звездата от Love Actually и дългогодишен холивудски ерген не очаквал да разбере, че е на път да стане баща на 51-годишна възраст. Можем само да си представим изненадата му, когато той стана баща за втори път само година по-късно. Грант признава, че децата са променили живота му и му се иска да е мислил за създаване на семейство по-рано. "Опитвам се да бъда млад баща в тялото на старец и това е трудно, но абсолютно си заслужава. Имам нужда от семейство. Разбрах го сега ", сподели той.

6. Саймън Коуел

Съдията от X Factor посрещна първото си дете на 53 години. Въпреки че първоначално Коуел беше шокиран от новината, сега той мисли за второ дете. "Роден съм да бъда баща", казва той. 

7. Андерсън Купър

Телевизионният водещ стана баща за първи път на 53-годишна възраст. Въпреки че Купър и неговият дългогодишен приятел Бенджамин Майсани се бяха разделили, те дадоха живот на сина си. "Интересното в това да имаш дете е, че ме накара да се свържа по някакъв начин с миналото на баща ми и майка ми и миналото на брат ми по начин, който никога не съм очаквал. Спомням си неща за баща ми, които никога не съм помнял, защото ги преживявам с Уайът като баща ", споделя той.

8. Крис Нот

Подобно на многото герои, които той изигра, Крис Нот дълго време държеше здраво ергенския си живот. Но всичко се промени, когато срещна канадска актриса Тара Лин Уилсън. Двойката се ожени и Нот посрещна първото си дете на 54. "Синът ми ме кара да се смея всеки ден.", казва той.

9. Гай Пиърс

Той си мислел, че е достигнал до точка в живота си, в която не е чувствал, че има нужда да има деца. Въпреки това, на 48 години, той става баща за първи път. Пиърс казва, че това да бъде баща на тази възраст го е научило на "търпение и по-добро разбиране за себе си". 

10. Хил Харпър

Актьорът винаги е мислил, че ще се ожени и ще има голямо семейство. Но когато навършил 49 години, той все още бил неженен и близък приятел му казва, че няма нужда да чака повече, за да стане баща. Харпър разговаря с осиновител и само няколко месеца по-късно му се обаждат да осинови момченце. "Всъщност отидох от снимачната площадка " All Eyez on Me ", отлетях до мястото, където тя раждаше, а аз бях там в родилната зала и прерязах пъпната връв. Толкова съм горд, че Пиърс ме избра да му бъда баща", казва той.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay