Какво прави Лейди Гага в дома на Коко Шанел?

Ново предизвикателство от изпълнителката, която не спира да изненадва

Какво прави Лейди Гага в дома на Коко Шанел?

Лейди Гага може и да е известна с ексцентричните си тоалети, които предизвикват разнообразни реакции сред обществото, но когато поиска, може да бъде изключително семпла и нежна.

Доказва го с фотосесията си за мартенския брой на The Hollywood Reporter. Това обаче не е просто поредната сесия от снимки, която представя звездата в по-нетипична за самата нея визия.

Интересното в случая е, че за да окраси корицата на списанието, Лейди Гага е снимана в апартамента на най-успешната жена дизайнер на всички времена, революционалиризала женската мода с включване в нея на мъжки елементи - Коко Шанел.

Фотограф пък е небезизвестният Карл Лагерфелд. Изобщо, целият екип, осъществил звездното присъствие на изпълнителката в известното списание, е повече от великолепен.

А изборът на снимачна площадка - домът на Коко Шанел, е истинско попадение.

За да бъде пълна картинката, на снимките заедно с певицата присъства и нейният стилист Брендън Максуел. Двамата блестят на корицата, заснета в обновения парижки апартамент на една от най-влиятелните фигури в областта на модата.

Розовата рокля на Гага определено е нещо нетипично за нея. Но черното кожено яке и масивните бижута напомнят за ексцентричния й вкус.

Какво прави Лейди Гага в дома на Коко Шанел?

Ако искате да следите най-интересното от света на звездите, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay