Как ще управлява Крал Чарлз III, според астрологията?

Въпреки злощастната кончина на любимата кралица Елизабет II на 8 септември, тронът вече е готов да посрещне воя нов престолонаследник.

След като отдавна се очакваше да се издигне до короната, крал Чарлз III е готов да поеме властта на своето кралско потомство. Тъй като Обединеното кралство е направило много дългосрочни планове за него, които включват промени в кралските имоти и Бъкингамския дворец, крал Чарлз III създаде много свои собствени визии - въпреки опасенията от покойната кралица.

Със съпругата му Камила Паркър Боулс, която прие титлата кралица-консорт, настъпи нова ера в британската монархия. Със своето завладяващо минало и интензивна връзка с двете си деца принц Уилям и принц Хари, крал Чарлз III показа, че е готов да развие британската монархия в много нови посоки.

И така, какъв крал ще бъде Чарлз III? Какво предстои за бъдещето на короната? Нека астрологията да отговори на тези въпроси!

Рождената карта на крал Чарлз III показва, че той е роден да бъде лидер. Той е роден на 14 ноември 1948 г. Това означава силно присъствие на Слънце в Скорпион със земна луна в Телец и царствен асцендент в Лъв. Трите позиции попадат във Фиксирани знаци, което означава, че той притежава невероятни постоянство, издръжливост и фокус. Въпреки това, Чарлз е изключително категоричен в своите намерения и може да бъде доста упорит, за да се съпротивлява на промяната - особено когато реши нещо.

Когато става въпрос за енергията на елемента, той е съставен до голяма степен от Огън, последван от Въздух. Това го прави много страстен и го превръща в драматична, силна и харизматична личност, която вдъхновява околните, но може и да ги "изгори", ако застанат на пътя му. Освен това философията му към живота е "всичко или нищо" и вижда света като черно-бял. При него виждаме Плутон, планетата на господството и интензивността в асцендента му, което смесва тази енергия с неговата идентичност.

Позицията на Марс носи високи нива на енергия и е предпоставка за много значими постижения. Неговата асертивна природа се влива в него на всяко ниво и това му дава естествена сила. Ето защо, като крал, той ще се наслаждава на своята мощ и ще направи много бързи и огромни промени. Това ще бъде непрекъснат фактор, тъй като той иска да бъде възприеман като авторитет. Това поведение е продиктувано от егото и може да му създаде врагове. Но в крайна цялата тази енергия е по-вероятно да има положителни резултати.

Позицията на Луната, която управлява неговия вътрешен емоционален живот, осъществява много контакти с планети. Такава планета е например Юпитер, която го превръща в социална и приятелски настроена личност, която се гордее с честта и почтеността си. Също така той има връзка и със Сатурн, което го характеризира с предпазливост и резервираност. Казват, че този аспект от същността му е създал много дълбока и проницателна връзка с майка му, покойната кралица.

Неговата Луна е наравно с и Меркурий, което му носи брилянтен ум и остър език. Тя е свързана и с Марс, което също му носи енергичен, открит и смел темперамент. Той е силен и уверен. Това показва, че той ще граби от деня с пълни шепи и няма да се спира пред нищо, за да получи това, което иска.

Какво предстои за новия крал? Първо и най-важно, Юпитер, планетата на чудесата, стои на върха на неговата класация през по-голямата част от 2023 и 2024 г., разкривайки, че той е на висота в своя професионален живот и обществено признание. Целият свят ще го гледа, докато върви напред и утвърждава себе си.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay