Любовната история на Кейт и Уилям, които празнуват своята 10-та годишнина

Любовната история на Кейт и Уилям, които празнуват своята 10-та годишнина

През 2021 г. принц Уилям и Кейт Мидълтън празнуват своята 10-та годишнина от сватбата. От ранна раздяла до рекордна сватба, двойката успя да създаде заедно красиво семейство. И като всяка щастлива двойка, те имат свои тайни зад силния си и щастлив брак.

Ще ви разкажем малко повече за връзката на Кейт и Уилям:

1. Те били съквартиранти в колежа

Принц Уилям и Кейт Мидълтън се срещнали през 2001 г., докато и двамата посещавали университета в Сейнт Андрюс. Но едва през 2002 г., когато принц Уилям видял Мидълтън да ходи по подиума в прозрачна рокля, сърцето му било откраднато за първи път от нея. Започнали да излизат през 2003 г. и се преместили заедно, споделяйки апартамент с още 2 приятели.

2. Те се разделяли, преди да сключат брак 

Понякога може да се наложи да тръгнем по различен път, преди да осъзнаем, че искаме да прекараме остатъка от живота си с някого. И за принц Уилям и Кейт Мидълтън този сценарий не бил по-различен. През 2007 г. херцогът се разделил с Кейт, защото се съмнявал във връзката и се нуждаел от малко пространство.

Месеци по-късно, през 2008 г., двойката вече била видяна отново заедно. Никога не са се разделяли отново след това.

3. Те били най-добри приятели от самото начало

Да бъдеш най-добър приятел с любимия си е основа за добри отношения, в която принц Уилям вярвал от самото начало. В интервю той казва, че да бъде приятел първо с Кейт е огромно предимство и нещата започват да се развиват от там. 

Любовната история на Кейт и Уилям, които празнуват своята 10-та годишнина

4. Те тайно се сгодили, преди да го обявят на обществеността

Подобно на всички влюбени, те искали този специален момент да си бъде само техен. Месец преди да обяви публично годежа си, принц Уилям предложил на Мидълтън на пътуване до Кения. "Имахме малко лично време заедно с някои приятели и аз просто реших, че е точното време", казва принц Уилям.

5. Сватбата им е вписана в Книгата на Гинес

Сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън беше сватбата на десетилетието. През април 2011 г. 1900 гости, които присъстваха на сватбата в Уестминстърското абатство в Лондон, не бяха единствените, които бяха свидетели на церемонията, тъй като тя беше излъчена по целия свят. Със своите 72 милиона онлайн потока, тя бе включена в Книгата на Гинес за 2012 г. за "Най-много излъчвания на живо за едно събитие".

6. Те трябва да спазват строги правила като кралска двойка

Младоженците често се виждат да показват любовта си публично, но това не може да се случи на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Като двойка те трябва да следват строг кралски протокол, който включва забраната за публични прояви на привързаност. Те също не могат да ядат черупчести, не могат да използват прякори и имат специфичен начин за пиене на чай.

7. Те израстват заедно през тежката бременност на Кейт Мидълтън

Двойката вече е утроила любовта си с раждането на принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис, но това не било лесно за Кейт. По време на първата й бременност било открито, че тя страда от Hyperemesis Gravidarum, което може да причини тежко гадене, повръщане, загуба на тегло и дехидратация.

Любовната история на Кейт и Уилям, които празнуват своята 10-та годишнина

8. Те споделят добро чувство за хумор

Двойка, която се смее заедно, остава заедно. Шегите им бяха уловени няколко пъти пред камерата, включително когато херцогът и херцогинята бяха на събитие "Вкус на Норфолк". Когато беше заобиколена от група готвачи, Кейт каза: "Уилям трябва да се примирява с готвенето ми през повечето време", на което той шеговито отговори: "Това е причината да съм толкова слаб."

9. Те споделят хобита

Те постоянно ходят на ски заедно и през 2016 г. дори заведоха принц Джордж и принцеса Шарлот на първата си ваканция на ски пътуване.

10. Двойката добави принцеса Шарлот в наследствената линия

До 2011 г. мъжете превъзхождаха жените в британския трон, но раждането на принцеса Шарлот промени нещата. Сега със Споразумението от Пърт никоя жена не трябва да се измества по наследствената линия, когато се роди по-малък брат, какъвто беше случаят с децата на принц Уилям и Кейт. Принц Луис, роден през 2018 г., беше поставен зад сестра си и сега е пети в наследствената линия.

11. Те планират да имат още едно дете

Въпреки че имат 3 красиви деца, те искат да имат и четвърто дете. Желанието на Кейт да има голямо семейство вдъхновило принц Уилям да се опита да има още едно дете. Техният план вече беше одобрен от кралицата, която е радостна от новината.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay