Лятна музика за душата

Отново танцуваме под бразилските ритми на Mo' Horizons

Макар да не се радвахме на много слънце през изминалите дни, днес то най-накрая се настани по-осезаемо на небето и превърна деня ни в една идея по-щастлив. Настроението ни се промени коренно и за да не се отчайваме, че през следващите часове ще работим на закрито, решихме да вкараме слънчевата енергия в офиса. Постигнахме го с музиката, която води лятото у нас, а именно красивите латино джаз песни на Mo’ Horizons.

Както вече знаете, бандата пристига за концерт у нас този петък, 20 април, в добре познатия Sofia Live Club. Решихме, че за да бъде музикалното преживяване още по-вълнуващо, се нуждаем от повече информация за музикантите. Какво разбрахме за тях, четете тук.

Ralf Droesemeyer, който всъщност е един от създателите на Mo’ Horizons, ще се качи зад диджейския пулт, за да подари на публиката един незабравим микс от бразилски ритми, танцувален фънк и игрив джаз.

"Ако искаш да направиш успешно парти, трябва да намериш правилната комбинация от система, звук и ритми”, убеден е музикантът.

За създаването на последния им албум "Mo’ Horizons Аnd Тhe Banana Soundsystem" Ralf разказва, че основна цел им е било поставянето на ритъма на точното място по възможно най-увлекателния начин.

След изминалото супер успешно турне, групата е решила да търси много нови предизвикателства, хора и идеи, от които да се вдъхновява.

Магнетичната Denis M’baye, която ще завладее софийската сцена със своя нетипичен тембър, всъщност е позната в музикалните среди от участията си с формации като D-Phunk, PeeWee Ellis, Jazzkantine и Deutschland-Phunk.

Самата тя е истински творец - изявява се като актриса и певица, а понякога сама пише текстовете на песните на английски, немски и френски език. Denis покорява сърцата на феновете, когато изпълнява парчето "In Love With An Old Man” на бар на плажа в Андалусия. Ние пък ви поздравяваме с тази магическа песен!

Българинът, който също има щастието да бъде част от групата, е Стоян Роянов – "Я-Я”. Може би сте го виждали на изява в "Евровизия" или сте чували за работата му с Ъпсурт. Самият той смята, че музиката е истинско телепортиране и му дава възможността да прави нещо ново и различно винаги.

Човекът, който ще застане зад пулта, за да представи своя подгряващ диджей сет, е Funktool. Сигурни сме, че много от вас поне веднъж са попадали на негово парти в софийските клубове. За него ще ви разкажем, че е основното лице зад проекта Seavents, обожава грамофонните плочи и обича да експериментира с различните музикални стилове. Като започнем от фънк и хип-хоп и стигнем чак то афро ритмите.

С всичката тази информация за Mo’ Horizons, вече сме изключително нетърпеливи да изживеем емоцията наживо. Сигурни сме, че партито им ще ни пренесе на един обезлюден плаж, където свежият коктейл и красивата музика ще бъдат наши най-добри приятели.

На същото приказно място можете да се пренесете и вие. Помнете: 20 април, Sofia Live Club, билети - в мрежата на Eventim срещу 15 лева или на място, където ще бъдат 20.  

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



11
Не е посочен 20.04.2012|10:08
не ги познавам
10
Не е посочен 19.04.2012|15:57
много изтормозена ми изглежда тази на снимката
9
Не е посочен 19.04.2012|15:48
имаше, ще имат концерт
8
Не е посочен 19.04.2012|15:41
не ги знам тея
7
Не е посочен 19.04.2012|11:58
И на мен! Падам си по такава музика!
6
Не е посочен 19.04.2012|11:54
Страхотно парче! Много ми хареса!
5
Не е посочен 19.04.2012|11:51
нямаше ли и вчера нещо за тях?!
4
Не е посочен 19.04.2012|11:32
Много ми харесаха,браво
3
Не е посочен 19.04.2012|11:16
Не си падам по този стил музика, изобщо не ми допада, обичам хубавата българска музика, а не разни чуждици.
2
Не е посочен 19.04.2012|11:15
Страхотни са, много добра банда, уникални, много искам да ги гледам на живо, песните им са супер яки.
1
Не е посочен 19.04.2012|11:08
Много са готини :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay