Мениджърът на Арън Картър проговори за обстоятелствата около смъртта на певеца

"Кибертормозът "съсипа" Арън Картър за определен период от време", сподели неговият мениджър Тейлър Хелгесън пред Page Six.

Той описва животът на Картър като кощмар, заради постоянната омраза, която се е изливала върху него в мрежата.

Картър беше намерен мъртъв на 34 години на 5 ноември. Съобщава се, че по в този момент е бил заобиколен от кутии със сгъстен въздух и бутилки с хапчета. Мениджърът му добавя още, че не вярва самоубийството да е било опция за покойния вече певец, но психичното му здраве със сигурност е било засегнато заради онлайн троловете.

Все пак мениджърът не твърди, че кибертормозът е изцяло виновен за смъртта на Картър, но със сигурност е повлиял, разрушавайки живота му за продължителен период от време.

"Той никога не е избирал живота си… Не мисля, че са му били дадени същите инструменти, както на много от нас, за да се ориентираме в живота по начин, който ни оставя място да живеем устойчив, хубав живот.", добавя той.

Хелгесън казва, че омразата към Картър на моменти е стигала отвъд дигиталното пространство, припомняйки си момент, в който певецът е бил обект на подигравки по време на живо изпълнение. Мениджърът добавя, че след като Картър е напуснал мястото същата вечер, той е влязъл в Twitter, където хората са продължавали да обсъждат неприятния момент.

Той дори предлага на Картър да управлява акаунтите му в социалните мрежи вместо него, за да го предпази от онлайн омразата, но това така и не се случило, защото певецът е чувствал необходимост да отговаря на хейтърите. Това било породено от желанието му непрекъснато да се доказва. Хегелсън посочва пред Page Six и факт, че след смъртта му, певецът е получил много любов онлайн. Каква ирония, нали?

По време на кариерата на Картър, постоянно се спекулираше относно хората, с които той е поддържал близки отношения, като се имат предвид публичните му изцепки, включително със собствения му брат Ник Картър.

Хелгесън добавя, че Арън не е успял да говори директно с Ник, преди да почине, за да поправи грешката си, но Ник винаги е знаел, че по-малкият му брат съжалява.




0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay