Мила Кунис и Аштън Кътчър най-накрая се ожениха!

Двамата са се венчали на тайна церемония през уикенда

Мила Кунис и Аштън Кътчър най-накрая се ожениха!

Едни от любимците на Америка са разменили сватбени обети този уикенд. Мила и Аштън са се венчали на тайна церемония, на която са присъствали само най-близките им хора. Говори се, че всичко е било толкова добре планирано, за да не бъде разкрита церемонията, че дори самите гости разбират за сватбата едва 24 часа преди тя да се състои.

Има слухове, че церемонията се е провела в дома на близкия приятел на Аштън - Гай Озери, който е известен инвестиционен бизнесмен и мениджър на звезди като Мадона и U2.

Актьорите бяха сгодени в продължение на година и половина, а през това време посрещнаха на бял свят дъщеричката си Уайът. През последните месеци имаше доста слухове относно семейния им статус и това дали е имало венчавка, или не.

Но едва ли ще можем да се насладим на сватбени снимки от празника на семейството, защото и Аштън, и Мила са известни с това, че бягат от папараците и не обичат да излагат на показ личния си живот.

Новината за сватбата на двойката идва след упоритите слухове, че Мила е бременна за втори път. Наскоро стана ясно, че и двамата искат още деца и дори работят по въпроса, защото желаят всичките им наследници да бъдат на сходна възраст. Актьорите неведнъж споделяха, че 8-месечната им дъщеричка е внесла огромна радост в живота им и искат още едно бебе.

За още новини от света на звездите, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay