Най-нелепите и скъпи звездни застраховки на… тялото!

Какво за застраховали звездите и за колко?

Най-нелепите и скъпи звездни застраховки на… тялото!

Някога казвали ли сте си: "Много си харесвам краката, те са много важни за мен и искам да си ги застраховам”? Ако не сте, не се притеснявайте. Повечето от нас не могат да си позволят лукса да застраховат различни части от тялото си. Това е странност, запазена за любимците на Холивуд, където външният вид продава и е огромна част от имиджа на една звезда.

За това много знаменитости решават да застраховат най-ценните си дадености. Това им осигурява добър живот дори и да не им провърви със славата, или ако нещо в перфектния им външен вид се обърка.

Риана
Известните личности застраховат най-често краката си. Риана е застраховала своите за "скромните” 1 милион долара, след като през 2007 година получава приза на Venus за "Крака на богиня”.

Най-нелепите и скъпи звездни застраховки на… тялото!

Джейми Лий Къртис
Тя е същинската богиня на 80-те години. Снимала се е не само в много филми, но и в безброй реклами, а това превръща дългите ѝ крака в нейна запазена марка. Застрахова ги за 2.8 милиона долара.

Тина Търнър
Страхотните крака на изпълнителката са обожавани от всичките ѝ фенове, а пък застрахователите са ги оценили на цели 3 милиона долара. Дори и на 75 години Тина все още притежава крака за милиони!

Хайди Клум
Когато говорим за крака за милиони, няма как да не споменем блестящата Хайди. Тя е успешен модел, телевизионна водеща, има собствен бизнес и какво ли още не. Застраховала е всеки свой крак за по 2 милиона, което прави общо 4 милиона за тези известни крака.

Тейлър Суифт
Хитовата изпълнителка е сред най-известните и влиятелни личности в момента. Тя също е застраховала краката си, а сумата е 40 милиона долара. Не 3 или 4 милиона, а цели 40! Тейлър дори се шегува, че котката ѝ ѝ дължи 40 милиона, защото е одраскала краката ѝ.

Най-нелепите и скъпи звездни застраховки на… тялото!

Дейвид Бекъм
Съвсем разумно и логично за един футболист е да застрахова краката си, защото те на практика му изкарват хляба. Бекъм е застраховал своите златни крайници за 70 милиона долара.

Кристиано Роналдо
Още един играч, чиято кариера зависи изцяло от краката му и техните способности. Кристиано винаги прави това, което е е най-добро за него и много мъдро е решил да се застрахова. Застрахователната полица на краката му е на стойност 144 милиона долара!

Доли Партън
Кънтри изпълнителката е дребна дама, известна със своя голям глас и своя голям бюст. Оказва се, че е застраховала гърдите си за половин милион долара.

Мадона
Мадона е известна със своя свободен дух и умението да провокира. Тя е истински секссимвол от десетилетия и е решила да застрахова своя сексапил. Гърдите ѝ са застраховани за 2 милиона долара.

Най-нелепите и скъпи звездни застраховки на… тялото!

Дженифър Лопес
Всички познаваме добре Дженифър и нейните пищни извивки. Супер успешната певица и актриса е застраховала прочутото си дупе за 27 милиона долара!

Америка Ферера
Актрисата, станала популярна с ролята си на грозната Бети, не е никак грозна. В действителност това момиче има страхотна усмивка, която е застраховала за 10 милиона долара.

Джулия Робъртс
Тя е една от най-добре платените актриси в Холивуд и е част от някои от най-известните филми на всички времена. Абсолютният хит "Хубава жена” ѝ печели не само огромна слава, но и 464 милиона долара. Красивата ѝ усмивка пък струва цели 30 милиона.

Най-нелепите и скъпи звездни застраховки на… тялото!

Майли Сайръс
Майли е една от най-коментираните личности в момента. Тя е известна не само със своята музикална и филмова кариера, но и със скандалите, които винаги успява да заформи около себе си. Любимата поза за снимка на Майли е тази с изплезения език и за това звездата го е застраховала за 1 милион долара.

Кийт Ричардс
Музикантът от иконичните Rolling Stones може да пее и да свири на пиано и бас китара. Ръцете му са жизненоважни  за успешната му кариера и не е никак странно, че е решил да ги застрахова за 1.6 милиона долара.

Даниел Крейг
Актьорът е известен с ролята си на Бонд, Джейм Бонд и е един от най-привлекателните и актрактивни мъже на 47 години. За ролята си на Aгент 007 Крейг изпълнява сложни каскади. Това е една от причините, които карат актьора да застрахова цялото си тяло за 10 милиона долара. Той не се спира само на една част от тялото си, а решава, че всичко, което притежава, e особено доходоносно.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay