Отчуждените братя: За принц Хари и принц Уилям е все по-трудно да бъдат заедно

След смъртта на кралица Елизабет на 8 септември принц Хари и принц Уилям започнаха да се появяват публично заедно. Всеки, който следи драмата и враждата в кралското семейство, знае, че това си е доста голяма работа. Братята рядко биват виждани заедно, откакто Хари и съпругата му Меган Маркъл се оттеглиха от ролята си на работещи кралски особи в началото на 2020 г.

Докато кралските фенове се надяваха, че събирането, заради скръбта към баба им, помага на Уилям и Хари да възстановят разбитата си връзка, нови подробности от кралски вътрешни хора издават, че това е последното нещо, което се случва.

"Съвместните изяви изискват усилия. Те трябваше да покажат солидарност, а не просто да се появят задно, защото това е техен дълг. Станахме свидетели на някои неудобни моменти тази седмица. Липсва усещане за сближаване и едва ли нещата ще се оправят.", споделя източник, който е приятел и на Уилям, и на Хари, пред британския Sunday Times.

Според Sunday Times Уилям и Хари са имали ограничени срещи насаме, макар че и двамата са били на вечеря в Бъкингамския дворец тази седмица. Твърди се, че комуникацията минава предимно през техните помощници.

Sunday Times съобщи също, че отчуждените братя наистина са преживели импровизиран момент заедно в четвъртък (което по случайност е 38-ият рожден ден на Хари), когато са карали в противоположни посоки в колите си. Според доклада, "братята се разминаха един с друг, но след това спряха, дадоха на заден ход, свалиха прозорците си и си побъбриха известно време".

Е, все пак май има известен напредък в техните отношения...

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay