Синди Крауфорд официално слага край на кариерата си на модел

Тя твърди, че отдавна не чувства нуждата да се доказва

Синди Крауфорд официално слага край на кариерата си на модел

След броени дни супермоделът ще навърши 50 години и явно за Синди е дошъл моментът за окончателно напускане на модната индустрия. Легендарната ѝ кариера трае повече от 20 години, но тя е решила да не стъпва повече пред камери след своя 50-годишен юбилей.

Красавицата е на корицата на новия брой на списание Rhapsody. Тя споделя, че е спряла да се занимава активно с моделски изяви още през 2000 година и е сигурна, че все пак ще ѝ правят снимки още поне 10 години, но е убедена, че вече не иска да бъде професионален модел.

"Постигнах всичко, което исках, работих с най-добрите фотографи. Какво повече ми трябва? Вече няма нужда да се доказвам, а и не искам.”

Тя допълва, че не е предполагала, че ще има такава кариера и отдава голяма част от успеха си на чист късмет.

Синди става известна през 80-те, когато е открита от фотограф в родното ѝ градче. Той ѝ прави снимка по бански за местния вестник и я запалва по идеята да стане модел.

"Дотогава нямах представа, че това може да бъде истинска професия. Още по-малко пък очаквах самата аз да бъда модел.”

Синди Крауфорд официално слага край на кариерата си на модел

Тя разкрива, че приема остаряването за нещо нормално и не се притеснява от него. "В душата си винаги оставаш млад. Вече не изглеждам така, както изглеждах на 25 години, но това не ме тревожи. Не искам да се опитвам да изглеждам на 30, защото не съм. Искам да остарея с финес и нямам намерение да се състезавам с 14-годишната си дъщеря и нейните връстници, защото ще загубя битката.”

Според модела 50-годишният юбилей е преломна възраст и сега е точният момент да направи крачка назад и да приеме това, което е. Синди споделя, че вече не изпитва нуждата да бъде снимана и да бъде на кориците на списанията. "Сега съм щастлива, харесвам се и вече нямам нужда от повече работа и чуждо одобрение.”

Синди Крауфорд официално слага край на кариерата си на модел

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay