Сърцераздирателната причина, поради която Приянка Чопра била принудена да напусне Боливуд

Приянка Чопра сподели причината, поради която трябвало да се откаже от кариерата си в Боливуд, въпреки огромния си успех там. Възхищаваме се на смелостта ѝ да говори за миналите си проблеми. 

Тя имала проблеми с хора от индустрията

Само няколко години след като печели титлата Мис Свят 2000, Приянка успява да изгради успешна актьорска кариера в Индия, нейната родна страна. Но въпреки че е звезда там, тя се мести в Америка, за да започне от нулата. 

Тя споделя, че ѝ е било трудно да работи заедно с определени хора в Боливуд и затова е решила да се премести в Холивуд, въпреки че се наслаждавала на работата си по проекти в Боливуд.

Говорейки за решението, променящо живота ѝ, звездата признава: "Бях натикана в ъгъла в индустрията." Тя обясни: "Имах спорове с хора." Чопра, която отбелязва, че "не е добра в тази игра", осъзнала в този момент, че "има нужда от почивка".

В един момент тя също става певица

Следователно актрисата си взела почивка от актьорската си кариера в Индия, когато получила шанс да пътува до Съединените щати и да работи в музикалната индустрия. Тази възможност в крайна сметка я накарала да подпише договор с Interscope Records като певица в началото на 2010 г.

Тя обяснява: "Когато се появи това музикално нещо, си помислих, знаете ли какво, ще отида в Америка."

След като си сътрудничи с артисти като Pitbull и Will.i.Am, Приянка осъзнава, че нейните таланти са по-подходящи за актьорство, отколкото за музика.

Тя има голям успех и в Холивуд

През 2015 г. актрисата получи главната роля в сериала "Куантико", в който участва в продължение на 3 години. Тя си спомня: "Това прослушване в този етап от живота ми наистина ме определи."

Оттогава нататък Чопра поддържа процъфтяваща кариера в Холивуд, появявайки се в няколко хитови филма, включително Baywatch и The Matrix Resurrections.

Тя намери и любовта, след като се премести в Холивуд и започна връзка с Ник Джонас, за когото се омъжи през 2018 г. Двойката, чиято любовна история прилича на приказка, станаха родители с раждането на красивата им дъщеря Малти. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay