Тейлър Суифт с платинено руса коса и ново отношение към живота!

Звездата реши да промени косата си и начина си на живот

Тейлър Суифт с платинено руса коса и ново отношение към живота!

Невероятната и много талантлива Тейлър Суифт краси корицата на новия брой на Vogue и е просто неузнаваема с новата си руса коса и тайнствените погледи, които отправя към обектива.

Тейлър е напълно преобразена за фотисесията и се радва на новия си цвят и извън работните ангажименти. Тя качи своя снимка с новата прическа от музикалния фестивал Coachella, който се проведе този уикенд. Цветът определено й отива!

От страниците на списанието можем да научим много за бъдещите творчески и лични планове на певицата. Тя споделя, че "няма идея” какво точно ще прави в близкото бъдеще.

"За първи път от 10 години насам не знам какво ще ми се случи. Миналата година беше страхотна, случиха ми се невероятни неща и сега съм решила да живея живота си без цялото това напрежение. Няма нужда постоянно да творя и да създавам нещо.”

Все пак Тейлър не се отказва от музиката в никакъв случай и дори не си взима почивка.

"Винаги ще пиша песни. При мен става така, че музата идва, пиша 3 песни набързо, влизам да ги запиша в студиото и неусетно започва работа по нов албум. И това може да се случи.”

Но като за начало целта й е да се фокусира върху себе си и да стане по-добър човек. "Искам да се науча на толкова много неща и да се усъвършенствам. Сега имам времето и ще се възползвам.”

Тейлър Суифт с платинено руса коса и ново отношение към живота!

Суфт планира и да прекарва повече време с приятеля си, диджеят и музикален продуцент, Калвин Харис. "Радвам се на това, което имам. В момента имам вълшебна връзка и искам тя да остане далеч от хорските очи. Искам да имам повече лично пространство.”

"Когато бях на 20 се срещах с различни хора, излизах, опознавах света и себе си. Медиите тогава ме направиха на пух и прах заради това. Беше ми трудно да се съвзема. Не бях ходила на среща от 2 години и половина. Сега осъзнавам, че е било грешка и не бива да се интересувам от чуждото мнение.”

Суифт споделя, че вече не се интересува и какво се пише за нея и най-добрите й приятелки. "Нека пишат каквото искат. Ние оставаме сплотени въпреки всичко. След 15 години пак ще сме приятелки, ще отглеждаме децата си заедно и тогава всички ще разберат, че връзката ни е истинска и се гради на доверие.”

Тейлър Суифт с платинено руса коса и ново отношение към живота!

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay