Феминизъм и успех: Кейти Пери е най-богатата изпълнителка

Певицата е отличен пример за успешна знаменитост

Феминизъм и успех: Кейти Пери е най-богатата изпълнителка

Обичайно е да виждаме световноизвестната изпълнителка на кориците на различни списания, но този път е различно. Кейти е лицето, което ни се усмихва от новото издание на списание Forbes, посветено на известните личности и богатството, с което разполагат.

Според него певицата е изработила 135 милиона долара за периода юни 2014 - юни 2015 година. Повечето приходи идват от световното ѝ турне. Това я нарежда на трето място в списъка на най-високоплатените знаменитости. Преди нея са само първият по-богатство - американският боксьор Флойд Мейуедър, и вторият в списъка - боксьорът Мани Пакиао, със спечелени съответно 280 и 160 милиона долара за същия период от 12 месеца.

Кейти изглежда толкова стилна и щастлива на корицата. Облечена е в черно сако, обшито със златисти доларови символи, а гримът и прическата ѝ са съвсем изчистени. Излъчва бизнес класа, но не изневерява на себе си и не е забравила да сложи ослепителната си усмивка.

Тя казва, че да бъде на корицата на това списание е от голямо значение за нея. Много жени отказват подобна чест и се срамуват да застанат пред обектива за фотосесия за корицата на бизнес изданието.

Изпълнителката написа в Instagram, че жените не бива да подценяват себе си и не трябва да бъдат скромни, когато се отнася за кариерата и успехите им.

Тя написа още: "Дами, има разлика между това да бъдеш скромен и това да работиш здраво и да искаш да видиш плодовете на своя труд. Надявам се, че тази корица ще послужи като вдъхновение за много жени и те ще разберат, че няма нищо лошо в това да се гордееш с успеха си. Не е срамно да бъдеш шеф.”

Дивата сподели, че е отпразнувала подобаващо успеха си, като е отишла да хапне в ресторант за бързо хранене в Япония. В момента изпълнителката е там, защото страната е спирка от турнето ѝ Prismatic World Tour.

За още новини от света на звездите, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay