Френската полиция арестува Кара Делевин

Ето какво бе провинението на модела

Френската полиция арестува Кара Делевин

Британският модел, актриса и певица Кара Делевин е била задържана от френската полиция за повече от час, след като нагрубила сътрудник на службата за сигурност на Eurostar.

Очевидци твърдят, че моделът се държал като разглезено дете по време на стандартните проверки за сигурност преди пътуването си със високоскоростния експресен влак от Париж до Лондон. По-късно се оказа, че тя бързала за рождения ден на сестра си Попи.

Инцидентът е станал, след като багажът на Кара е бил подложен на проверка. Тя демонстративно използвала мобилния си телефон в момента на проверката, което е строго забранено да се направи.

Първоначално 23-годишната Кара обсипала с ругатни служителя по сигурността и колегата му, а след това коленичила и заела молитвена поза, за да й бъде позволено да се качи на влака възможно най-скоро.

Тя била отведена в стаята за разпити, откъдето била освободена след един час със зачервени очи. Изглежда, че е плакала. Накрая Кара се извинила на представителите на службата за сигурност и на полицията. Тя се качила на следващия влак за Лондон. Колкото до обидата, тя се разминала само с глоба.

Според източник от френските служби за сигурност, много знаменитости се държат така, сякаш те са над закона. Много звезди са нетърпеливи и груби, понякога без причина. 

Източник: БГНЕС

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay