Хари и Меган няма да се появят на коронацията на крал Чарлз III?

Появиха се много спекулации за това дали принц Хари и Меган Маркъл ще се появят или не на предстоящата коронация на крал Чарлз след публикуването на мемоарите на Хари, но присъдата все още не е известна. Но западни медии смятат, че ако семейство Съсекс присъстват, е малко вероятно да бъдат поканени да се присъединят към крал Чарлз и кралицата Камила на балкона след коронацията.

Дворецът всъщност потвърди подробностите за балкона като написа:

"В Бъкингамския дворец кралят и кралицата, придружени от членове на кралското семейство, ще се появят на балкона, за да приключат церемонията." 

 Cosmopolitan обаче съобщи, че съставът вероятно ще бъде ограничен само до настоящи  кралски особи, което не включва семейство Съсекс. Това означава също, че едва ли ще видим принцеса Юджини или принцеса Беатрис на балкона, а още по-малко техния опозорен баща принц Андрю.

Напомняме, че коронацията на крал Чарлз е на 6 май, което се оказва рожденият ден на сина на Меган и Хари Арчи. Така че, дори и Съсекс да бъдат поканени, има шанс те да пропуснат събитието, за да прекарат деня с рожденика.

Ето и още няколко подробности относно церемонията:

 Тя ще се проведе от архиепископа на Кентърбъри ище се състои в Уестминстърското абатство. На 7 май ще има празничен концерт, койт ще бъде излъчен от BBC.

Чарлз и Камила ще пристигнат на коронацията посредством изискано шествие.


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay