Чарлз е забранил на Хари да води Меган в Балморал мигове преди смъртта на Елизабет II

След смъртта на Кралица Елизабет II се потвърдиха някои пикантни детайли около отношението на кралското семейство към Меган Маркъл.

Докато първоначалните съобщения предполагаха, че Меган Маркъл ще се присъедини към принц Хари, докато той пътува до Шотландия, за да бъде до баба си, това се оказа, че не е така. Анонимен източник, споделя пред британски медии, че напрежението към Маркъл е било доста силно и поради тази причина не е имало начин тя да замине заедно с Хари.

Сега кралски източник хвърля малко светлина върху подробностите от тази драма зад кулисите, в която сегашният крал Чарлз изглежда е изиграл голяма роля. Оказва се, че Чарлз е казал на Хари, че не е правилно или уместно Меган да бъде в Балморал в такъв тъжен момент.

Като се има предвид дългогодишното напрежение между Меган, Хари и останалата част от кралското семейство, отсъствието ѝ подхранва слуховете за вражда. Източникът все пак посочва, че забраната е наложена по-скоро за ограничаване на последните посещения на кралицата до близките на семейството. По тази причина Кейт Мидълтън също не е посетила Кралицата в последните ѝ мигове.

След смъртта на Елизабет II Меган беше включена в кралските траурни дейности. Принц Уилям покани жителите на Съсекс да се присъединят към него и съпругата му Кейт Мидълтън в поздрава към опечалените и доброжелателите пред замъка Уиндзор.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay