7 знаменитости, които са се справили с недостатъците на тялото си

7 знаменитости, които са се справили с недостатъците на тялото си

Къси крака, неоформена талия, излишно тегло ... Нищо от това не е проблем за някои от най-ярките знаменитости днес. Те не позволяват на своите "недостатъци" да  им пречат да постигат велики неща в кариерата си и в личния си живот.

Ще ви покажем снимки на 7 невероятни жени, които смятат, че несъвършенствата на техните тела са част от техния имидж.

1. Емилия Кларк

Звездата на популярното телевизионно шоу "Game of Thrones" е доста ниска. Емилия Кларк обича да яде вкусна храна и не й пука, че не отговаря на холивудските стандарти за красота. Въпреки че много хора казват, че тя е с малко наднормено тегло, това не я прави по-малко привлекателна.

2. Жизел Бюндхен

Дългите крака, слабото тяло и харизмата направиха Жизел един от най-добре платените модели в света. Въпреки това, бившият ангел на Victoria's Secret всъщност няма добре оформена талия, която е изключително важна за моделите. Така че, за това правило има и изключения. И когато тя носи правилните дрехи, този малък недостатък не се забелязва.

3. Клоуи Грейс Морец

Хората, които не харесват Клоуи Грейс Морец, оприличават тялото й с това на Спонджбоб. Това е заради големите рамене и късия врат на актрисата. Но обикновено тя изглежда така, защото не подбира добре облеклото си. Ето защо добрият стилист е от голямо значение. 

4. Ким Кардашян

Ким е една от онези жени, които успяха да превърнат най-големия си недостатък в най-голямото си предимство. Големите бедра и голямото дупе се превърнаха в нейна отличителна черта и в днешно време това е много търсен външен вид.

5. Ума Търман
Ума Търман не само е талантлива актриса, но и доста висока жена, с наистина дълги крака. Но тя няма никакви проблеми с това, тъй като лесно избира обувки без токчета. 
6. Лейтън Мийстър
Лейтън Мийстър е една от най-ярките звезди на Gossip Girl. Но за разлика от нейната колежка Блейк Лайви, краката на Лейтън далеч не са идеални. Но актрисата наистина не се интересува от това и тя предпочита да носи роклите, които харесва. По този начин тя показва, че приема тялото, което има.
7. Ребъл Уилсън
Актрисата, сценарист и продуцент Ребел Уилсън показва какво означава да бъдеш различен всеки ден. И тя доказва, че ако сте наистина талантливи, няма значение как изглеждате. Форбс я нарича най-перспективната актриса в Холивуд.
Станете част от Jenite.bg във Facebook!
1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay