Billie Eilish си устройва пижамено парти с приятелки в новия видеоклип към песента „Lost Cause”

Албумът „Happier Than Ever“ излиза на 30 юли

Billie Eilish си устройва пижамено парти с приятелки в новия видеоклип към песента „Lost Cause”

Billie Eilish отново зарадва феновете си с нова песен и предизвикателно видео към нея. "Lost Cause" е четвъртият сингъл от албума "Happier Than Ever", който се очаква да излезе на 30 юли, като преди това изпълнителката представи хитовете "Your Power", "My Future" и "Therefore I Am".

"Lost Causeе в характерния за Eilishмеланхоличен стил, съпътстван от джазов инструментал и закачлив текст. Тракът разказва за апатичен партньор, изцяло незаслужил отделеното му време, а във видеото Billie изглежда твърде заета да купонясва с приятелките си, за да страда по него.

2021г.се очертава като изключително силна за 19-годишната суперзвезда – песента й "Your Power”дебютира на#10 в класацията Billboard Hot 100 и събра над 150 млн. стрийма в първите две седмици от релийза. В началото на годината Billie грабна две статутеки на наградите Грами – "Звукозапис на годината" за "everything i wanted” и "Най-добра песен, писана за визуална медия" с "No Time To Die”от саундтрака към предстоящия филм от поредицата за James Bond. През февруари документалниятй филм "The World’s A Little Blurryполучи световно признание от критиците, а по-рано този месец Eilish издаде и фотокнига, която включва стотици невиждани досега снимки и улавя перфектно вътрешния и външния й свят, давайки възможност на феновете да надникнатв личния й живот.

"Happier Than Ever” е наличен за предварителни поръчкина винил в MusicMall.bg

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!


 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay