Wax Tailor и музикалните експериментатори

Cheap Trix подгряват преди шоуто на Wax Tailor

Wax Tailor и музикалните експериментатори

Вече ви разказахме за музикалния гуру от Франция Wax Tailor, който ще се качи на сцената на Sofia Live Club на 3-ти декември. Той ще акустира у нас за първи път с цялата си 7-членна група, благодарение на поканата на Reel Feel.

Когато ви запознахме с таланта на Jean-Christoph, не ви разказахме за групата, която ще подгрее публиката преди него.
Те се появиха отскоро в музикалните среди и се подвизават под името Cheap Trix. Всъщност са двама - Стефан Христов, известен още като Mr. Smiff, и Кирил Дончев. Може да сте ги виждали в някой столичен клуб и да сте танцували под техните звуци, ако сте присъствали на лайв на Senor Buffo & The Synchronizers, Special Brew или Space Dub Jammers.

Общият проект на двамата музиканти ги отвежда в един друг музикален свят, непознат за българската сцена. Cheap Trix смесват стилове като Dub, Drum & Bass, Dubstep, Electro и Ambient, защото са експериментатори, а когато свирят пред публика не пропускат да добавят нови музикални ефекти на сцената. Свирят на тромпет, флейта и перкусий, но не по онзи начин, който сме свикнали да чуваме. Музиката им е иновативна, неописуема. И ще се разнесе из целия столичен клуб.

Cheap Trix ще се качат на сцената на Sofia Live Club, за да поставят едно запомнящо се начало на концерта на Wax Tailor на 3-ти декември. Припомняме, че билети може да намерите в мрежата на Eventim на цена от 20 лева, но в деня на концерта цената ще е 30 лева.


1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay