Анатомия на пениса - малък урок между нас

Тихо, да не чуят мъжете

Анатомия на пениса - малък урок между нас

Ние, жените, знаем, че пенисът е мъжкият полов орган, който ни носи неминуемо удоволствие. Друго не искаме и да знаем! За да можем, обаче, да увеличим удоволствието, е добре да сме запознати с особеностите на това мъжко великолепие.

Главичка

Всеки пенис има главичка. Тя е най-чувствителната част от мъжкия полов орган

Върху главичката е разположен препициума - подвижна клапа, прикрепена към пениса с мембрана. Възможно е по време на полов акт да се скъса, което е съпроводено с много кръв и болка.

Пенисът е покрит с розова лигавица, която при ерекция става червена.

Границата между лигавицата и кожата се нарича коронка.

В главичката на пениса са разположени между 3000 и 4000 нервни окончания. Тук е разположен и сензорът на удоволствието (Най-важният за нас сензор! Един съвет - ако му правите анална любов и искате да свърши - акцентирайте на тази част.)

Корен

Това е частта, която свързва пениса с тялото, на нивото на перинеума. Тази зона е покрита с косми! (Това го знаем много добре, но хич не ни се нрави.)

Тяло

То е с цилиндрична форма.

Размер на пениса

Да си дойдем на думата! Един нормално голям пенис е между 7 и 10 см. в отпочинало състояние и между 10 и 13 см. в ерекция. Ако пенисът е между 8 и 9 см. в ерекция говорим за микропенис. 

След като знаем тези любопитни факти за пениса, ще ни е много по-лесно да боравим с него! Желаем ви вълнуващи сексуални изживявания!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

9 28
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay