Безопасен ли е сексът под душа?

Безопасен ли е сексът под душа?

Що се отнася до секса, почти всяко място изглежда забавно и привлекателно, за да го включите в местата си за интимни приключения. Въпреки това, преди да скочите с главите напред, ще трябва да знаете дали желаното от вас място всъщност е безопасно. Защото точно тогава сексът може да се обърка, което да доведе до нараняване на един от вас.

Плюс това, банята е доста хлъзгаво място, така че когато става въпрос за секс под душа, тези шансове за нараняване биха били доста по-големи. Ето какво трябва да знаете преди да се отдадете на интимни ласки под водата.

Безопасно ли е? Да, сигурно е и забавно, но все пак не сте във филм. И трябва да внимавате да не се подхлъзнете и да не паднете. Тъй като сте мокри от глава до пети, увличайки се по време на секс, е възможно да загубите равновесие, особено ако опитвате някои пози за напреднали. Първи съвет? Избягвайте супер комплексни позиции, които могат да ви накарат да се чувствате нестабилни. Придържайте се към пози, в които се чувствате сигурни.

Как да подобрите стабилността си? Един от рисковете да правите секс под душа е възможността за подхлъзване. За да намалите риска, инвестирайте скромна сума в стикери против подхлъзване с вендузи. Бихте могли да ги поставите във ваната, ако сте решили да действате там. И по-късно лесно можете да ги отстраните, за да ги почистите.

Използвайте лубрикант. Душът е фантастичен, но може да намали естествената смазка. Въпреки че ако сте в цикъл, ще бъдете по-влажна там отдолу, а душът може да е просто идеалното решение за месечното кървене. Лубрикантът на силиконова основа е много по-добър от този на водна основа, защото ви позволява да останете овлажнени за по-дълго време. Изберете и подходящия сапун за вашата кожа, с помощта на който да отмиете лубриканта. Само не забравяйте да бъдете изключително внимателни, тъй като смазката на силиконова основа може да направи пода хлъзгав. Не използвайте прекалено много и не създавайте бъркотия, преди да сте наясно как да я изчистите.

Погрижете се в банята да е топло. Няма как да се разгорещите, ако замръзвате от студ. Пуснете топлата вода няколко минути по-рано преди да влезете, за да може да се сгрее помещението. Внимавайте и да не се подпирате прекалено на кърпи или кранчета, тъй като движението, съчетано с телесна тежест, всъщност може да ги откъсне право от стената с плочки. Вместо това използвайте ръба на ваната.

Проникването не е светият граал на секса под душа и не е необходимо да бъде вашият фокус или крайна цел. Душът е мястото за друг вид игри, включително орален секс и изследване на ерогенните зони на другия. Насочете струята вода към гърба, гърдите или краката на партньора ви, вместо към лицето му. Внимавайте и да не е насочен директно към гениталиите ви. Както споменахме, водата може да доведе до повече триене, отколкото до забавно приплъзване.

Играчките за баня не са само за деца – поне не тези, за които говорим. Имате доста впечатляващи варианти, когато става въпрос за водоустойчиви секс играчки. Бъдете сигурни на сто процента, че атрибутите могат да се използват под вода, за да не стане гаф. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay