Защо някои мъже използват жените само за секс?

Не, че сексът е лош вариант, но...

Защо някои мъже използват жените само за секс?

Всички обичаме да правим секс. Падане на дрехи, задръжки и освобождаване на цялото съзнание от всичко. Остават само инстинктите и страстта. Какво по-хубаво от това? Да правиш секс е нещо божествено! Но, според мен, си струва, ако е само с любимия човек.

Знаете, че има една порода мъже, които не желаят обвързване, не искат връзки, сериозни неща и т.н, те искат просто секс. Има жени като мен, които се изриват от подобни мъже, но има и такива, които си падат по тях.

Всъщност защо някои мъже не желаят чувства, задълбочаване и обвързване? Според мен до голяма степен при някои роля сме изиграли точно ние, жените. Има мъже, които дотолкова са разочаровани от женски номера, че са решили, че не могат да хабят повече емоции и са решили да я карат по лесния начин – преспиват, наслаждават се на емоцията и толкова. По-лесно е!

Има и мъже, които никога не са изпитвали подобни емоции, не са се влюбвали и нямат и желание. Може би гледат на любовта като на неизлечима болест (може и такава да е.) И бягат колкото могат по-надалече.

Сексът за една нощ, или за две, три, десет.. той не дава нищо. Да, дава наслада, удовлетворение, ако щете.. но той не дава сигурност, любов...

Аз искам човекът, който обладава тялото ми, да вземе и душата ми, да е с мен не само в леглото, но и в трудните ситуации ежедневно. Искам някой, който не само съблича дрехите ми, но който винаги има прегръдки и целувки за мен. Само за мен!

Сексът за една нощ.. след него бих станала още по-самотна, а не искам това за себе си! Предполагам и Вие!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

20 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay